Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nem zavar titeket, ha a lány túl nedves?
Figyelt kérdés
Nagyon nedves lesz már akár egy csóktól is, és ha ujjazás közben hangokat ad ki a puncija? Nem visszataszító?2015. jún. 8. 14:08
11/24 anonim válasza:
Az a legjobb, ha már egy szenvedélyes csóktól úszik a nedvességben. ;) Csak úgy tocsogjon, és ha klaffogó hangot ad ki, attól extra durva merevedésem lesz.
12/24 anonim válasza:
Kifejezetten felizgat, ha a lány már mondhatni a saját testnedveiben áll...
13/24 anonim válasza:
Figyelj, téged zavar, ha egy férfinak pár másodpercen belül kőkemény erekciója van már a puszta közelségedtől?
Nem visszataszító? :-)
15/24 A kérdező kommentje:
Jóó, igazatok van.. Nem visszataszító :DD
2015. jún. 8. 15:13
16/24 anonim válasza:
Miért lenne undorító?
Pont, hogy izgató, sőt jól is esik mint férfinak.
Ezen az alapon én is megkérdezhetném, hogy számodra undorító, ha egy pasinak sok ondója van?
17/24 anonim válasza:
Bármit megtennék egy nagyon nedves nőért, dehogy zavarna. :D
Úgy a legizgatóbb szerintem, a hang meg csak extra élvezet
:)
18/24 anonim válasza:
Örülj neki, izgató. Vannak nők, akik meg nem nedvesednek eléggé, az sokkal nagyobb probléma. 42f
20/24 anonim válasza:
Mindig is ilyenre vágytam de még egyszer se volt olyan nedves nőm akit kinyalva még a fülemről is csöpögött volna az édes nektárja. Nyami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!