Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nyáron barnulás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyáron barnulás hatására nagyon erőteljesen látszik a vitiligo-m (pigment hiány) ti mennyire tartjátok ezt a betegséget vissza taszítónak?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. ilyesmi foltos a kéz fejem, gyógyíthatatlan szóval örökké ezzel kell együtt élnem, a szemeim körül is van meg még más egyéb helyeken 25/F

2015. jún. 7. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igaz nem vitiligo, de barátomnak is vannak pigmenthibái, kifejezetten tetszenek a foltjai.

Szóval ez a betegség sem zavarna különösebben.

2015. jún. 8. 01:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nekem a derekamnál vannak foltok. Egyszerűen 50 faktoros naptej + ha tehetem árnyékba megyek. Ha nem barnulok le máshol sem, szinte nem is látszik. De nem tartom visszataszítónak, máson sem. A barátom meg szeplős, szóval az egyéb foltok sem zavarnak :)
2015. jún. 8. 02:23
 13/19 anonim válasza:

Ezen a két non-profit oldalon sok hasznos információt találsz a vitiligo-ról:

Magyar vitiligo honlap:  [link]

és magyar vitiligo csoport a Facebookon:  [link]

2015. jún. 8. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tartom visszataszítónak. Nálam kb. az a kategória, hogy egyedi jellegzetesség, ugyanúgy, mint az, hogy van, aki szeplős, van, aki nem.

Engem nem befolyásolna az ismerkedésben.

2015. jún. 8. 08:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is vitiligós vagyok, eddig még senkit nem zavart. Sőt nem egy csaj mondta, hogy neki még tetszik is, mert egyedi. Szóval no para, ha meg napra mész, akár csak a városban, kend le legalább a foltokat, mert pecsenyére tud égni semmi idő alatt...

38/f

2015. jún. 8. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszik,mivel én is az vagyok! A bal lábamon hátul az egész combom eltér egy árnyalattal az egyébként kreol színemtől,a hátamon pedig egy teljesen hófehér kb 3 cm-es folt található. Mivel nyáron iszonyatosan sötét a bőröm,marha feltűnő. Sajnos ritkán látok olyan személyt aki ugyanebben szenved,eddig 2-3 emberrel ha találkoztam. Lehet gonoszan hangzik,de mindig nagyon örülök ha találkozok ,,sorstársakkal" ,nem érzem másnak magam. Na de ha még vonzó pasi is,akkor aztán vége mindennek,hatalmas plusz pont!

Egyébként másokat nem is zavar,állandóan dicsérik télen-nyáron a barna bőrömet,a vitiligom ellenére is. Csak az ostoba felszínes emberek ítélnek el emiatt,ami nem veszteség.

2015. jún. 8. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
18/L,az lemaradt.
2015. jún. 8. 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha egészen pontos vagyok a fenekemen is van egy árnyalattal eltérő nagyobb folt,illetve a vádlimon is. Mindezt csak a bal oldalamon,veleszületett. A hátamon kialakult kb 9 éves koromban,szintén a bal felemen.Érdekes. :D
2015. jún. 8. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

A baloldali vagyok. Direkt nem vágtam le a másik két személyt,hogy lásd tényleg mennyire barna vagyok az átlaghoz képest,gondold el hogy virít emellett a bőrszín mellett a vitiligo. Senkit sem érdekel. :)

2015. jún. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!