Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemétség két szexpartnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség két szexpartnert tartani egyszerre?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Már lassan egy éve találkozgatok egy sráccal, ő szerelmes belém, de én nem,szóval meg van beszélve,hogy csak szex van köztünk. Viszont elég ritkán találkozunk, így képbe került egy másik srác is, akivel szintén csak szexkapcsolat van.

Nem tudnak egymásról.

2015. jún. 7. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Nem tartom szemétségnek. Egy szexkapcsolatnak pont ez a lényege: nincs kötöttség!
2015. jún. 7. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Nők szégyene. :)
2015. jún. 7. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút nem szemétség, aki szerint igen, annak nem volt része ilyenben. Egy okból azonban én mondanám a helyedben: ha valamelyiktől elkapsz ne adj isten, valami sz@r nemi betegséget, nos, úgy fair, ha felhívod a figyelmét a kockázatra a másiknak.

Haverom egy csajtól Bécsben összeszedett valamit, fél évig orvoshoz járt... (ha érdekel, hála a jó égnek, megúszta.) Szóval ez így fair.

2015. jún. 7. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Óvszerrel? Pf..
2015. jún. 7. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy ha az elsövel nem sokat taliztok miért nem csak a másodikkal szexelsz?:) vagy mind2 másért jo?
2015. jún. 8. 09:01
 16/18 anonim ***** válasza:

gratulálok 14es, hogy aszalódna a napon a micsodád napokig... orálról hallottál már? :)

az óvszer nemi betegség esetén is csak kb 75-85%os védelmet nyújt.

ha a két partner közül legalább az egyik kefél mással is, bejöhet bármi, könnyedén.

2015. jún. 10. 00:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Az szemétség, hogy tudod, hogy szerelmes beléd, és kihasználod. Gondolj bele az ő szemszögéből is.
2015. jún. 13. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem szemétség..tény,hogy előnyösebb lenne,ha tudnának egymásról,mert ha kiderülne,nagy gubanc lenne belőle,de ha úgy érzed,hogy titokban tudnád tartani,akkor hajrá! ;)
2015. jún. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!