Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapom meg a cuki lányt?
én nem egyszerűen ítéllek el.
a lány nem akar veled lenni, de te még ha pl lefogyni nem is vagy hajlandó de birtokolni akarod mint valami trófeát, hogy nah enyém a cuki lány..már ahogy a kérdésed is megfogalmaztad...az ilyen emberekből lesznek a bocs megerőszakoltalak, hozzám jösz feleségül tipusú emberek.
Most egy elég rossz korszakomat élem! De alapból én nem vagyok egy elhízott kategória. Bár ő nem látott normálisan de simán 15 kg kevesebb voltam mikor ismerkedni még hajlandó volt velem.
Bdsm nem áll messze tőle, de én mondjuk nem erőszakolnám meg!
Nézd, nem lehet ezt már érthetőbben leírni.
Nem jössz be neki. S mivel külsőleg nem tetszel neki, ezért nem kíváncsi a belsődre sem. Ha netalán a belsőd tetszene neki, a külső attól még ott marad és max haverként, lelki társként tartana meg, de nem a pasijaként.
Tegyél róla hogy olyan legyél, akit ha meglát, elismerően csettint. Addig meg csak az álmodozás marad és a dühöngés.
Én is rohadt dühös vagyok ,hogy Avril Lavigne nem hozzám jött feleségül, de se egy rakat lóvém, se zenei tudásom, se görög Adonisz megjelenésem (na jó, az még csak-csak). A szemét, pedig ha megismert volna...
Mért vannak erre fokozatok mint a földrengésre ? :D
Csak interneten meg telefonon. De ha semmi eredmény nem lesz idővel és sikerül újra jól éreznem magamat a bőrömben akkor elmegyek hozzá! Hogy képzeli hogy elutasíthat?
Az utolsó mondat természetesen vicc! De nyomaszt hogy nem kell neki a farkam! :D (szívem)
istenem.
miért írtam bele...
olvasd újra így:
én nem egyszerűen ítéllek el.
a lány nem akar veled lenni, de te birtokolni akarod mint valami trófeát, hogy nah enyém a cuki lány..már ahogy a kérdésed is megfogalmaztad...az ilyen emberekből lesznek a bocs megerőszakoltalak, hozzám jösz feleségül tipusú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!