Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kapom meg a cuki lányt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapom meg a cuki lányt?

Figyelt kérdés
Nem igaz már hogy tud éveken át leszarni! Ráadásul úgy hogy magányos! Ennyire nem adja le a külső igényeit még akkor se ha így eltelik neki is a fiatalsága? Nem akarok rá erőltetni semmit! Csak hogy ismerjen meg normálisan! Mert szerintem egy barátnője vagy családtagja dumálta te a kis fejét hogy nekem ne adjon lehetőséget!
2015. jún. 7. 14:36
1 2
 11/17 Missi_Key ***** válasza:

én nem egyszerűen ítéllek el.

a lány nem akar veled lenni, de te még ha pl lefogyni nem is vagy hajlandó de birtokolni akarod mint valami trófeát, hogy nah enyém a cuki lány..már ahogy a kérdésed is megfogalmaztad...az ilyen emberekből lesznek a bocs megerőszakoltalak, hozzám jösz feleségül tipusú emberek.

2015. jún. 7. 16:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Most egy elég rossz korszakomat élem! De alapból én nem vagyok egy elhízott kategória. Bár ő nem látott normálisan de simán 15 kg kevesebb voltam mikor ismerkedni még hajlandó volt velem.

Bdsm nem áll messze tőle, de én mondjuk nem erőszakolnám meg!

2015. jún. 7. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
szegén lányt mennyire szoktad zaklatni? XD
2015. jún. 7. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem lehet ezt már érthetőbben leírni.

Nem jössz be neki. S mivel külsőleg nem tetszel neki, ezért nem kíváncsi a belsődre sem. Ha netalán a belsőd tetszene neki, a külső attól még ott marad és max haverként, lelki társként tartana meg, de nem a pasijaként.

Tegyél róla hogy olyan legyél, akit ha meglát, elismerően csettint. Addig meg csak az álmodozás marad és a dühöngés.

Én is rohadt dühös vagyok ,hogy Avril Lavigne nem hozzám jött feleségül, de se egy rakat lóvém, se zenei tudásom, se görög Adonisz megjelenésem (na jó, az még csak-csak). A szemét, pedig ha megismert volna...

2015. jún. 7. 18:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Mért vannak erre fokozatok mint a földrengésre ? :D

Csak interneten meg telefonon. De ha semmi eredmény nem lesz idővel és sikerül újra jól éreznem magamat a bőrömben akkor elmegyek hozzá! Hogy képzeli hogy elutasíthat?

Az utolsó mondat természetesen vicc! De nyomaszt hogy nem kell neki a farkam! :D (szívem)

2015. jún. 7. 18:06
 16/17 Missi_Key ***** válasza:

istenem.

miért írtam bele...

olvasd újra így:

én nem egyszerűen ítéllek el.

a lány nem akar veled lenni, de te birtokolni akarod mint valami trófeát, hogy nah enyém a cuki lány..már ahogy a kérdésed is megfogalmaztad...az ilyen emberekből lesznek a bocs megerőszakoltalak, hozzám jösz feleségül tipusú emberek.

2015. jún. 7. 18:07
 17/17 Missi_Key ***** válasza:
mi a halál köze van a bdsm-nem az erőszakhoz..ne keverd, nagyon nem ugyanaz...
2015. jún. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!