Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az miért élvezetes, ha a nőnek fáj?
Nem az...
Bár vannak olyan nők akik akkor is képesek élvezni ha fáj neki(egy kicsit) ....azzal nincs bajom kicsit izgat-na ha tudnám hogy ilyen mikor van :D
Ugye #3-as? Úgy értem, ugye, hogy izgat Titeket, ha a fájdalomról van szó?
Vajon a dominancia miatt, hogy éreztessétek, hogy ti vagytok az erősebbek? Vagy miért?
NEkem nem kell akkora f** sz... Nekem bőven elég a 12 centis, mert az kielégít, de még NEM fáj.
A nagy dákó számomra inkább félelmetes, mivel tudom, hogy én azzal sehogy sem fogom élvezni...
De megértem, amit írtál, mert sok nőnek tényleg az kell, hogy minél nagyobb legyen, amit nem értek. Azoknak űr van a hüvelyük helyén?
#3:
Nem tudom, lehet, hogy izgat a dominancia gondolata, a másik teste felett való uralkodás.
Szívesen kipróbálnék szado-mazo szerepeket olyan partnerrel, akivel kölcsönös bizalmat élvezek, de öncélúan sose csinálnám.
Nem az. Miért lenne az? :D
Persze, vannak ilyen perverziók (lásd 3-as válaszoló), de ez nagyon kis százalék. Ennyi erővel azt is kérdezheted, hogy a pasiknak miért élvezetes a pisiszex :D
Viszont az nem mindig egyértelmű, hogy mikor egy lány felnyög, akkor az élvezettől, vagy a fájdalomtól teszi-e ezt. Sőt, sokszor neki se az. Emiatt inkább azt mondanám, hogy sokszor a lányok élvezik jobban, ha fáj nekik. Szerinted a Szürke 50 árnyalatát melyik nem imádja? :) Na ugye.
(Ui: a kérdező csak nem egy olyan lány, aki a közelmúltban összeakadt valami perverzzel, és a sértettségét az összes srácra kivetíti? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!