Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha aktus közben 10 orgazmusom van?
"akkor ez egy férfi számára is "öröm"?"
A párodon nem veszed észre, hogy örülne, és izgató lenne neki?
Amúgy persze hogy normális, a multiorgazmusos nő szerencsére nem csak női magazinok oldalain létezik. :-)
Nekem például az első orgazmusig kell legalább fél óra, ha szeretkezünk, de utána jönnek zsinórban pár percenként, és egy ideig egyre intenzívebbek is lesznek. Mondjuk én 4-5 után már többnyire totálisan "kipurcanok", és ritkán vágyom többre, de lehetne gyakorlatilag akárhány, ha nem görcsölne be egy idő után a talpamban egy izom vagy a vádlim, mert az orgazmus előtt és közben az egész lábam is megfeszül.
Túl gyakori talán nem lehet, abból ítélve, amiket ilyen fórumokon olvastam, meg attól ítélve sem, hogy a párom is, meg a két exem is úgy rácsodálkozott eleinte, mintha ez valami nagyon különleges jelenség lenne, és szemmel láthatóan nagyon örültek neki.
Nálam is van hogy ilyen.
8, 10, 12 is szokott lenni.
Aktus után is van hogy jönnek az útórengések. :)
Barátom ilyenkor féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!