Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Anélkül, hogy ismernétek most ebből úgy fog lejönni, hogy elég bunkó vagyok, pedig egyáltalán nem így van. Megpróbálom rendesen felvázolni a helyzetet, hátha tud valaki adni egy tanácsot.

23 éves vagyok, nem vagyok magamtól elszállva, de egy jóvágású srácnak tartom magam, több barátnőm is volt, szerintem mindegyikkel úgy bántam ahogy kellett, egyik kapcsolatom sem vitával zárult, megbecsülöm a nőket. Az a helyzet, hogy most szingli vagyok és van egy lány, aki elvileg belém van esve, de ismerősöm elmondása alapján nagyon. Beszélgettünk már párszor, kedvelhető is, lehet alakulna is belőle valami, de van egy számomra hatalmas probléma. Lehet sok ember most ki fog röhögni, vagy nem fog megérteni, de az egyetlen problémám a lánnyal, hogy DOHÁNYZIK. Nem ítélem el a dohányosokat, de egy barátnőnél nekem fontos hogy oda lehessen bújni, meg lehessen ölelni, a közelébe lehessen lenni, de a cigaretta szagát nagyon nem bírom és undorítónak tartom. Lehet ez most furán hangzik, de ez nálam kizáró tényező és tudom bunkónak tűnök, hogy ilyen apróságokon fennakadok de én tényleg nagyon nem bírom, Egy lány legyen illatos, kellemes, ne füst szagú. A kérdésem lényege az lenne, hogy hogyan tudnám vele ezt közölni úgy, hogy ne bántsam meg, nagyon aranyos és kedves lány, tényleg nem akarom megbántani, de én ezt így sajnos nem bírnám.

2015. jún. 5. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy zavaró lehet. Átéltem. Mondd meg neki, hogy neked ez nem túl szimpatikus dolog, nem tartod hosszú távon jó életmódnak a dohányzást... óvatosan kell a lányokkal, azt ki ne mondd, hogy büdös, visszataszító vagy ilyesmi, mert örökre megbántod.
2015. jún. 5. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A csajok mindig az őszinteségről papolnak ezért határozottan mondd meg neki. Sokan ezerszer kisebb dolgokért hajítják ki a srácokat. Nem kislány ezért viselje el a lepattintást és Nehogy már egy életen át neg legyen sértődve. De mivel nincs is semmi köztetek nem tartozol neki semmivel.
2015. jún. 6. 05:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem is akartam mondani neki, hogy büdös vagy, nem vagyok tapló és tudom, hogy valamennyire meg fog bántódni, de túl kell esni rajta.
2015. jún. 6. 09:27
 4/5 anonim válasza:
100%
Egy bagós vegye már tudomásul, hogy egy nem dohanyzónak akkor is büdös, ha ő nem érzi. Szerintem ő is tudja, hogy a cigi nem rózsaillatú.
2015. jún. 6. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy nagyon tetszik neked, eltudnád képzelni vele a dolgot és a kedvéért akár még azt is kibírnád, hogy cigizik. Ha normális a csaj akkor garantáltan el fog gondolkozni azon, hogy lehet le kéne tenni ha ennyire komoly vagy.
2015. jún. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!