Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy ne bántsam meg?
Anélkül, hogy ismernétek most ebből úgy fog lejönni, hogy elég bunkó vagyok, pedig egyáltalán nem így van. Megpróbálom rendesen felvázolni a helyzetet, hátha tud valaki adni egy tanácsot.
23 éves vagyok, nem vagyok magamtól elszállva, de egy jóvágású srácnak tartom magam, több barátnőm is volt, szerintem mindegyikkel úgy bántam ahogy kellett, egyik kapcsolatom sem vitával zárult, megbecsülöm a nőket. Az a helyzet, hogy most szingli vagyok és van egy lány, aki elvileg belém van esve, de ismerősöm elmondása alapján nagyon. Beszélgettünk már párszor, kedvelhető is, lehet alakulna is belőle valami, de van egy számomra hatalmas probléma. Lehet sok ember most ki fog röhögni, vagy nem fog megérteni, de az egyetlen problémám a lánnyal, hogy DOHÁNYZIK. Nem ítélem el a dohányosokat, de egy barátnőnél nekem fontos hogy oda lehessen bújni, meg lehessen ölelni, a közelébe lehessen lenni, de a cigaretta szagát nagyon nem bírom és undorítónak tartom. Lehet ez most furán hangzik, de ez nálam kizáró tényező és tudom bunkónak tűnök, hogy ilyen apróságokon fennakadok de én tényleg nagyon nem bírom, Egy lány legyen illatos, kellemes, ne füst szagú. A kérdésem lényege az lenne, hogy hogyan tudnám vele ezt közölni úgy, hogy ne bántsam meg, nagyon aranyos és kedves lány, tényleg nem akarom megbántani, de én ezt így sajnos nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!