Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vélemény a méretről?
Figyelt kérdés
17cm hosszú és 6 cm vastag. kor? nincs gondom a méretemmel, inkább az érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek, nem önbizalom növelésre van szükségem hanem öszinteségre:) 19f.2015. jún. 5. 17:23
1/9 anonim válasza:
Ez a pénisz nagyobb, mint az átlag. Éppen ezért tök ciki, ugyanúgy, mint a nagyobb orr vagy fül.
2/9 anonim válasza:
Ha a páromé ilyen vastag lenne, részemről a "Mission impossible" kategória lenne.
Az a méret, aminél a vastagság miatt az orális kényeztetés is kb. a makk kényeztetésére szorítkozhat anatómiai okokból - de gondolom, ezzel nem mondtam újat.
3/9 anonim válasza:
1050 az átlag sebzésed vele és 299 a pen AP lövedékkel
5/9 anonim válasza:
utolsó ez qrva nagy!!!!szetrohogtem magam!!
7/9 A kérdező kommentje:
Report me for feed penis
2015. jún. 5. 18:19
8/9 anonim válasza:
Hát, így leírva elég jól hangzik szerintem. :)
A 17 cm picit hosszabb az átlagnál, a 6 cm meg jó vastag. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!