Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy szoktátok orál-szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szoktátok orál-szex után?

Figyelt kérdés
Megcsókoljátok rendesen a másikat? Meg mossátok utána a szátokat, fogatokat ha eggyütt alszotok? Vagy ha előjáték része volt akkor szex közben ugyanúgy csókolóztok és utána meg alszotok vagy alvás előtt kimentek fogatmosni?

2015. jún. 5. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem jelent problemat. Eszembe sincs menni szajat es fogat mosni :)

23N

2015. jún. 5. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs kifogásom az orál utáni csókkal kapcsolatban kivéve ha a szájába megy a cuccom akkor azért legalább öblítsen vagy valami :)
2015. jún. 5. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
42/f Én se megyek fogat mosni a nyalás után és akar csókolózni a párom. Akkor miért kellene neki szájat mosni ha engem kiszop?
2015. jún. 5. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
előjáték után nem zavar. Nem rajongok a saját ízemért, de olyankor van annyi adrenalin, hogy nem is érzem. Szex végén, mikor mindkettőnk szája tele, akkor egy szájrapuszi szokott lenni. :) Ha közvetlenül lefekvés előtt vagyunk, én nem szoktam fogat mosni, de ha reggel akkor kénytelen vagoyk, mert áltlaában a páromnál vagyunk, ahol tlaálkozom a szüleivel is
2015. jún. 5. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten izgat, ha orál után csókolózunk, és érzem a saját ízemet a szájában.
2015. jún. 5. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mosakodunk meg. Cumi után is, mint puncinyalás után is simán smárolunk. Nem zavar a saját farkam íze a nő száján, ahogy őt sem a saját punciíze a számon.
2015. jún. 5. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond:)
2015. jún. 5. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktunk ezen problémázni :)
2015. jún. 5. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ez oda vissza nem jelent gondot. Egyikünket sem zavarja. Sokszor van hogy szopás és nyalás közben csókolózunk. Sőt van hogy párom úgy élvez a számba hogy előtte a puncimban volt. :)

Ha viszont csak orál van miután elélveztünk mindig összebújunk és csókolózunk. Egyikünket sem zavarja hogy előtte szájjal kényeztettük egymást. Ha a számba élvez lenyelem, de öblögetni nem szoktam.

2015. jún. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!