Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt már olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már olyan, hogy a pasinak elővettétek és spermás volt a makkja?

Figyelt kérdés

úgymond "túrós" :D

mit szóltatok hozzá?

2015. jún. 5. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. De elküldöm mosakodni.
2015. jún. 5. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Az nem sperma, hanem segma, ami a makk alatti bőrredőben termelődik. Ha valakinek olyan, az nem tisztálkodik. Szerencsére nem volt ilyennel dolgom.
2015. jún. 5. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Az több napi mosdatlanság eredménye lenne. Elküldeném a pi..ba.
2015. jún. 5. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó! nem feltétlen azért ilyen neki, mert nem tisztálkodik. Van, aki tisztálkodik, de túl jól működik a szervezete, ezért hamarabb termelődik neki, mint másnak. Van akinek 2-3 nap múlva lesz úgy mond túrós, valakinek fél nap is elég rá. Olvass utána. Mondjuk ez ritka, tényleg, de nem csak a mosdatlanság miatt lehet. amúgy hála isten nem találkoztam ilyennel. le is hánytam volna.
2015. jún. 5. 13:01
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi, heterokategóriába akartam kitenni...:D
2015. jún. 5. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaz,de ha valakinek fél nap után már olyan,akkor annak megfelelően kell tisztálkodni. Én is megmosdok ha izzadt vagyok,nem úgy létesítek szexuális kapcsolatot. Am szex előtt mindenképp illik tisztálkodni,legalább is szerintem.
2015. jún. 5. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj múltkor egy vadidegen nő a buszon direkt hozzám dőlt, minden megállónál ott volt a popsija a farkamnál. Hát előnedv volt ez számít?
2015. jún. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!