Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennetek ha a lany akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha a lany akit nagyon szerettek, es szamotokra gyonyoru, kiderult hogy megvolt egy ciganynak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, de most undorodok is tole. Ha ez nem tortent volna meg mar reg vele lennek. NEM TUDOM MAGAM EZEN TULTENNI...

Szivszaggato, hogy ha ranezek es azt latom hogy milyen pozban csinalhattak. Aaaaa :(

2015. jún. 4. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Az:(
2015. jún. 4. 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

hány éves vagy?

honnan tudod, hogy bármelyik lány akivel voltál(márha voltál) nem volt egy cigánnyal,négerrel?

ilyenen fenn akadni

2015. jún. 4. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Hülye vagy.

Mennyivel jobb ha egy fehér, fekete, ázsiai, arab, eszkimó, indián, aborigén, farka jár benne?

Egy idegen f..sz benyomult és telifröcskölte ragacsos szósszal. De gondolom azóta már csak kiöblítette a sunáját.

Szóval mit érdekel?

Előző pasikkal nem foglalkozunk.

Ne légy töketlen.

2015. jún. 4. 16:20
 4/13 A kérdező kommentje:

De ez mas. Amugy csak egy lannyal voltam eddig de pontosan tudom hogy nem volt meg ciganynak.

Es ha most nem rola lenne szo hagynam is a fenebe

2015. jún. 4. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
maradj akkor a guminőnél...2-es voltam
2015. jún. 4. 16:22
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Csak az a szerencse, hogy nem vagy rasszista!
2015. jún. 4. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Ez már beteges... Szerencsére a lány, ha volt már cigánnyal, akkor nem jön össze egy rasszistával. Ez szinze tuti. Veszélyes vagy kérdező, legközelebb jól megcsapkodod, mert egy buezon utazott egy ázsiaival?
2015. jún. 4. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Buszon*
2015. jún. 4. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
4%

Ha úgy keresel magadnak párt, hogy előtte lechekkolod az előéletét, akkor készülj fel rá, mindig fogsz olyat találni benne, ami zavarni fog.

A múlttal nem kell foglalkozni, főleg ha kölcsönös a vonzalom! Csak a jelen és a jövő számít, na meg a kölcsönös tisztelet és bizalom. Ha ez megvan, akkor lépj túl ezen a korlátodon és szeressétek egymást!

2015. jún. 4. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, egyet értek veled!

Nem utálom a cigányokat ,de nem is raknám be utánuk.:P

Ám egy néger után (FŐLEG) NEM!

2015. jún. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!