Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 fiú vagyok, szeretnék egy éjszakás kalandot! Hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Helyes vagyok, testépítek, de eddig csak hosszabb kapcsolataim voltak. 14 éves korom óta nem telt el úgy hét, hogy ne szexeltem volna, de azt érzem, hogy nem éltem ki magam!
Hogyan találhatnék csinos lányokat egy éjszakás kalandra?
Milyen helyekre járnak a korombeli lányok, akik hasonló kalandot keresnek?
Igazából az egyetlen bajom, hogy nem vagyok az a nagyképű egoista nagyszájú fazon, inkább szerényebb vagyok és kissé zárkózott.
Bulikba is évi 2-3x megyek.
Hogyan fogjak hozzá ehhez az egészhez?
2015. jún. 3. 22:55
1/5 A kérdező kommentje:
Egyéjszakás*
2015. jún. 3. 23:00
2/5 anonim válasza:
Pedig bulikban, szorakozohelyeken tonnaszam vannak ilyen lanyok. Ha egyejszakas kalandot akarsz, akkor ne legyel nyuszi, tegyel is erte. Amugy nem kell hozza nagykepunek es egoistanak lenni. Ha meg valoban jol nezel ki, nem lesz nehez dolgod.
21/L
3/5 anonim válasza:
ajánlom a milfeket, tapasztalatból mondom, h sokkal jobban hajlanak a dologra, mint a tinik. csak úgy ne járj, mint én, hogy aztán le sem tudod vakarni :D
5/5 anonim válasza:
Attól is függ hova valósi vagy?!Nyilván,ha vidéken élsz nehezebb partnert találni,mint Pesten.De amúgy ritka,ha egy srác nem megy el az egoizmus fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!