Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritka, hogy eltudjak élvezni úgy, hogy az aktuális barátnőmben vagyok. Mi lehet a gond?
Mindig rá kell segítenem kézzel, hogy eltudjak élvezni. Igazság szerint életem során eddig háromszor sikerült, pedig már 27 éves vagyok.
Ebből kétszer ugyan azzal a lánnyal volt, igazából nem tudom miért sikerült, talán azért mert az első szexuális élményeim között történt, és eléggé különleges volt a helyzet és a lány is.
Volt egy harmadik eset, ami egyáltalán nem volt különleges, sőt, annyira még az összhang sem volt meg a lánnyal, de nagyon rászorított, ezért elélveztem.
Na most kérdem, velem van a baj ? Úgy sejtem igen, mert ennyi lányt nem foghattam ki, akivel ennyire ne lett volna jó. Volt jó pár partnerem azért.
Sokáig azt hittem, hogy ez igazából jó, mert sokáig bírom a szexet, de ez most már kezd átfordulni és zavarni engem. Főleg, hogy sok nő ezt magára veszi, hogy velük van a baj. Pedig ugyanúgy izgatnak ők, mint akikkel sikerült.
Lehet abból a lányból kell kiindulnom, aki annyira rátudott szorítani ? Ezt minden lány megtudná csinálni, ha megkérném rá ? Ha nem akkor mitévő legyek ?
Megfelelően karban tartott hüvelyi izmokkal bárki meg tudja csinálni...
Két eshetőség van egyébként:
- Vagy az átlagnál vékonyabb a szeszámod.
- Vagy sokat masztizol, és mindig ugyanúgy, erősen fogva a szerszámot.
lenne egy harmadik, ha a nő túl tág, vagy túlzottan nedvesedik... de mivel ez a legtöbb nővel probléma nálad, azt hiszem, ezt kizárhatjuk.
Akkor hozzászokott ahhoz az erősséghez a kezed.
A megoldás adott... válts kezet, időnként enyhíts a szorításon, szóval változtass a berögződött módszeren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!