Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mi lehet a baj velem?
A párom külföldön dolgozik 3 havonta jön haza, akkor is csak 2 hétre. Nyilvánvaló emberi szükséglet a szex. Én kívánom is piszkosul, de mikor hazajön befekszik az ágyba és ennyi. Gyermekünk még nincs, az a 2 hét csak a miénk lehetne. De ő csak a haverjaival lófrál, kezdek félni. De akkor miért nem mondja meg, hogy viszontlátás van? Ez kb 1 éve megy így azóta 2x voltunk együtt pedig a külföldi melója előtt majdnem minden nap. Szenvedélyes volt és romantikus de ha az kellet akkor szeretkeztünk mint állat. Én komolyan nem tudom mi lehet a baj. Igen beszéltem már vele de ő mindig csak azt mondja, hogy fáradt. Na de ennyire? Van olyan ember aki 3 hónap alatt nem kívánja a feleségét?
24/L
Mit mond miért van inkább a haverokkal?
Ha elötte napi egy volt. Az nem múlik el.
Kint van egy párja akihez hű.
Ha nen betegség akkor lelki oka can annak, hogy nem foglalkozik veled.
Ivarérett férfi hazaérkezés után 2 napig csak benbed lenne.
Meg kell beszéljetek, hogy ki, mit szeretne.
Neki is kb te vagy az első?
Lehet, hogy annyit változtattok kamasz korotok óta, hogy már nem illeték össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!