Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez így nektek izgató, vagy lelombozó?
Ha a nő néha szóban "utasít". Nem nagy dolgokra gondolok, csak például néha azt mondja nektek a barátnőtök, hogy "szeretném, ha megdugnád a puncimat" vagy "le akarlak szopni"
Vagy esetleg "azt akarom, hogy kinyalj"
Vagy ha elkezdi előttek simogatni a punciját, akár ujjazza is. Vagy ha szex közben mondja, hogy "keményebben" vagy "durvábban" stb.
Persze ezeket nem túlzással, hanem ritkán csinálná. Ez lelombozó vagy izgató, vagy hidegen hagy?
Örülök, hogy legtöbbeteknek tetszik. :)
Én, mikor még volt barátom, azt szerettem vele csinálni, hogy mikor elmentünk valahová, akkor a fülébe suttogtam, hogy "már nagyon nedves a puncim, alig várom, hogy megdugj" vagy "mikor megyünk már haza, hogy leszopjalak végre?" :D És láttam, hogy már a mondattól felizgul :D Jó, így leírva lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de amúgy nagyon jó volt. :)
Hogy még nem találkoztunk!
Annyi fa pina van hogy észvesztő csak hanyat dőlnek és várják hogy meg dugd és a szájukat ki nem nyitnák vagy sikítanának a gyönyörtől!
Évek óta várok egy olyan nőre akitől a harmadik szomszéd is felkel ha baszunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!