Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki az aki szűz, és ki az aki nem?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok és azt h mikor vesztettétek el :) Ha még szûz vagy, akkor mikorra "tervezed", vagy mikorra szeretnéd elveszíteni :)
Köszönöm!
2015. jún. 2. 21:51
11/77 anonim válasza:
16 évesen szűz
Majd meglátjuk, hogy alakul :D
13/77 anonim válasza:
15 évesen vesztettem el , és 20 leszek ősszel.
14/77 anonim válasza:
Na, #6-os és #9-es válaszoló lennék, akit szépen lepontoztatok - azaz nem értettétek, amit írtam. Röviden és tömören: nincs szűzhártyám! Azért írtam, hogy "is-is", mert a vélemények megoszlanak erről, hogy ez akkor most minek számít... Van, aki úgy gondolja, mint #10-es, de kaptam már meg az ellenkezőjét is. Mindegy, csak ennyit akartam...
15/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#14: minden válaszodat felpontoztam
2015. jún. 4. 22:23
16/77 anonim válasza:
14, magyarul még szűz vagy... na meg egy cseppet buta is, ha ezt eddig "is-is"-nek gondoltad...
17/77 anonim válasza:
#16: Nem vagyok buta. :D Van, aki szerint, ha egy lánynak átszakad a szűzhártyája, onnantól kezdve már nem szűz.
18/77 anonim válasza:
A szó szoros értelmében már nem szűz, nem tudom miért kell ezért lebutázni.
19/77 anonim válasza:
Mert ezen a fórumon mindenki szerint a saját véleménye tény, és erre építi az érveit is, aki ellentmond, az pedig hamarosan egyre haragosabb kontextusban lesz "ostoba", "retardált" miközben valódi ellenérvek közül egyet se tudott felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!