Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meglátok egy szexi csajt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglátok egy szexi csajt a buszon és elképzelem meztelenül egy ágyhoz kötözve, ahogy vergődik. Neked vannak hasonló gondolataid utazások során?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Múltkor egy nő olyan rövidnaciban bringázott, hogy a fél pi*csája kint volt. Mit ne mondjak merev lettem. :D
2015. jún. 2. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy csak be-be villan egy kép amikor egy jó nőt látok az utcán, vagy utazás közben.

Ezek szinte ilyen pillanatképek. Elég változatos a felhozatal, hogy mit látok ilyenkor, nem tudom mi alapján dönti el az agyam, hogy mit mutat meg. De többnyire meztelen és valamilyen helyzetben van a lány. Pl jön velem szemben egy csinos lány egyberészes szoknyában hosszú szőke hajjal, akkor egyből látom magam előtt meztelenül, és egy pózban amit szerethet.

De néha régi ismerősökkel is megtörténik...

Én már megszoktam, ez az én kis személyes őrületem... :D

24F

2015. jún. 2. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek

19F

2015. jún. 2. 17:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Én csak azt, hogy itt helyben a buszon magamévá teszem a lehető legbrutálisabb módon (de nem bántanám), és az egész busz szeme láttára hangos kéjsikolyok közepette eszét veszti a gyönyörtől.
2015. jún. 2. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Ferfiak :) holnAp inkabbbuszra sem szallok :D
2015. jún. 2. 18:03
 16/21 anonim ***** válasza:
#15: nyugi, ez csak fantázia, de ha szépen megkérsz rá, én szívesen teljesítem minden szexuális vágyad ott helyben :D
2015. jún. 2. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
15. Na jó, azért most ne képzelje már minden rusnyaság, hogy róluk is fantáziálnak a pasik...:d
2015. jún. 2. 18:55
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 ez a "rusnyaság" kissé erős volt. Minden nő megérdemel egy bizonyos tiszteletet. Furcsa hogy pont én mondom, tudom. De akkor is ez így nem fair. Nem jön össze egy nőnek a szerelem és még rúgjunk is bele?
2015. jún. 2. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy a srác tetszett, megcsókoltam volna és mikor szálltam volna le, a tömeg miatt nem tudtam időben megkapaszkodni és pont fékezett a busz, az ölében ültem azzal a lendülettel, egyből felpattantam mosolyogtunk. Miután leszálltam visszanézetem, nézett és mosolygott, én is. Máskor is inkább azon fantáziáltam, hogy csókolunk azzal, akivel szemeztem, néha volt, hogy milyen lehet farka, vagy épp §zopni.

Ha jó lányt láttam, milyen lehet pl. a melle.

N

2015. jún. 2. 19:46
 20/21 anonim ***** válasza:

"Mondd azt, hogy bokáig érő szoknyát hordasz közben és máris eltűnik a fejemből ez a hülye kép :D."

Persze, meg még alá 3 réteg bokáig érő alsószoknyát, mert az praktikus viselet a bringán. :-)

Na jó, nem. De mondjuk nem is másik véglet, olyankor sem villantok ki semmit, amit nem kéne, már csak azért sem, mert szívügyem a közlekedésbiztonság. Egy kellően bő térdig érő szoknyában amúgy tényleg meglepően jól lehet bringázni a megfelelő technikával, kivéve erős ellenszélben.

Ritkán, de utazom távolsági buszon. Leleplező akciód előtt sosem feltételeztem volna, hogy a sok ártatlan képpel üldögélő pasi közül egyesek ilyesmire gondolnak közben. :-)

2015. jún. 2. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!