Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is érzékeny szex közben?
A titok hogy mindig alkalmazkodni kell a pasihoz. Figyelni a reakcióit, hogy mikor nyög fel, hogy mikor túr a hajamba, mikor sóhajt, és mikor van csendben :)
Nem lehet mindig, minden helyzetben ugyanaz a mozdulat kellemes, lehet hogy egyszer vadabbra, egyszer finomabbra vágyik. Ezért én mindig finoman kezdem el - a mellbimbóit sem hagyom ki - és utána ha látom hogy szeretné keményebben, akkor aztán 'hagy szóljon :)
aztamindenit! ilyen nők is léteznek 2-es??? :)
azt hittem eddig csak a mesében éltek a hozzád hasonló lányok. Ha esetleg legális lesz a klónozás meg kereshetlek egy hajmintáért? :)
a melytorkot en nem szeretem csinalni..
viszont oralt igen, minden pasinal mas szerintem hogy ki mennyire es hogyan szereti. ha figyeled a reakcioit akkor abbol soszurni :) ha pl jol megszoritod neki mikozben szadban van, vagy kozben esetleg a golyokat is maszirozod, netan csak a tetejen korozol a nyelveddel es kozben a szemebe nezel, de altalban a pasik mondjak is h gyorsabban vagy esetleg lassabban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!