Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szűzként?
Figyelt kérdés
Röviden és tömören egy jó ideje már együtt vagyunk a barátommal de az még nem volt. viszont már nagyon szeretném és tudom, hogy ő is(ő már nem szűz). Mivel nem vagyok elég bátor, és szégyenlős vagyok. hogyan kezdjek neki? Milyen trükköket ajánlotok, esetleg valami jó tanács?2015. jún. 1. 20:40
1/11 anonim válasza:
Még hányszor teszed fel ma ezt a kérdést?
2/11 anonim válasza:
Tegyél borsot a káposztástésztára!
3/11 anonim válasza:
hagyjál már......... meg mondod neki hogy szeretnéd ha b u z i azt mondja még várjunk, de az is lehet hogy hazudott hogy nagyobbnak tűnjön a szemedben és még ő is szűz és fél hogy pancser lesz, meg nem tudja mit csináljon, mikor elvileg neki már tudni kéne.
4/11 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek ha valakit zavar bocs tényleg. Tanácsot kértem mert fogalmam sincs hogy kezdjek neki. ennyi
2015. jún. 1. 21:01
5/11 anonim válasza:
mondtam, megmondod neki hogy szeretnéd. ennyi. ugye milyen k u r v a bonyolult?
amúgy ha ettől b e s z a r s z hogy ennyit mondja neki vagy zavarba jössz vagy valami akkor még nem vagy ott fejben és még nagyon kislány vagy te a szexhez. hidd el nem megy sehova megvár. mármint a szex, nem a fiúra gondoltam.
6/11 anonim válasza:
amúgy hány éves vagy ha szabad kérdezni?
7/11 anonim válasza:
Együtt alvás. Filmezés. Ezekből általába mindig szex lesz.
Kezdj el csókolózni, ami akár 10 perces smárba is átmehet. Onnantól már nincs szükség szavakra. Szerintem.
Én amikor elveszítettem akkor "letepertem". Álltunk mindketten, elkezdtem smárolni és toltam az ágy felé:)
18L
8/11 anonim válasza:
Engem is érdekellne, hogy hány éves vagy... Amúgy csókolózás közben nyúljbe a gatyájába, vagy szimplán kérdmeg, hogy du gj on már meg.
9/11 anonim válasza:
7es! Majdnem félre értelmesztem, hogy "álltunk mindketten", de oda írtad, hogy lány vagy :D
10/11 anonim válasza:
gondoltam, hogy félreérhető lesz, de máshogy nem tudtam megfogalmazni :DDDDD de most röhögök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!