Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony pénisz használata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony pénisz használata?

Figyelt kérdés
n medias res: 10,5 centi kerületű a péniszem. Tudom, hogy ez vékony. A mindennapjaimat megkeserítő gátlások hál' istennek nincsenek, de a problémát nyilván nem kerülhetem meg, ha szeretnék nyitni a másik nem felé. Szóval a kérdésem az, hogy ilyen adottsággal hogyan tudnék megfelelő partnere lenni egy hölgynek? A különböző kiegészítők, szexuális eszközök használatára teljes mértékben nyitott vagyok.
2015. jún. 1. 09:25
 1/10 A kérdező kommentje:
*In medias res.
2015. jún. 1. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem olyan vékony az, szerintem.
2015. jún. 1. 09:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Mihez képest! :D Azért köszi! :)
2015. jún. 1. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy!
2015. jún. 1. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:

OK, ha nyitott vagy, az jó... :)

Elsősorban tanuld meg használni a kezedet, és a nyelvedet. Figyelj oda a partneredre! Ha esetleg túl tág hozzád, megpróbálkozhatsz azzal, hogy kicsit más szögben hatolsz be, úgy, hogy a makk súrolja a G pont környékét...

Ha nem segít, létezik úgynevezett péniszköpesz. Ehhez már csak az kell, hogy a csaj is nyitott legyen rá. :)

2015. jún. 1. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
2015. jún. 1. 09:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. jún. 1. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyire vékony az, hogy kell elképzelni?
2015. jún. 1. 09:58
 9/10 Joe.38 ***** válasza:
61%
Vekony? Na és? Pénztárcád legyen vastag. Nőket az erdekli. Ha fa..szod sincs az se gond csak pénzed legyen. Vajna aponak vastag farka van? Palácsik Timike abba lett szerelmes gondolod? Netán izmos adonisz bronz barna testébe? Kockás ismos hasába , dús hajába? Jaj! Hol élsz? Nő ufóval is ha pénze sok.
2015. jún. 1. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
a Pénisz vastagítót ajánlom én is. Vagy a tűzhangyacsípést :D
2015. jún. 5. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!