Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor hogy van ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy van ez a péniszméret?

Figyelt kérdés

Tudom lejárt lemez már, de itt tényleg mindenkinek 18 feletti farka van?

Akkor az én 15 centim bőven átlag alatt van :D

Talán a seggüktől mérik? :D Vagy csak bekamuznak valamit hátha ezzel összeszednek itt valakit?

2015. máj. 31. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Simizd meg helyettem is a 15 centis farkad.

Puszi.

2015. máj. 31. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a 15cm az átlagos. A 18 ideális. 20 felett meg már túl nagy.
2015. máj. 31. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
A 15 centi a gyakoris átlag alatt van. A valóságban viszont átlagos méret. Itt sokan hazudnak. Én nem. Nekem tényleg 18 :D
2015. máj. 31. 21:03
 4/10 Diavolino44 ***** válasza:
67%

Ennek az oldalnak vannak speciális szabályai, ami a gyakorlatban nem teljesen felel meg a valóságnak.

1.) Itt mindenkinek a pénisz mérete átlagon felüli.

2.) A férfiak csakis a kis-mellű nőket szeretik.

2015. máj. 31. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
A harmadik, hogy itt csak 195 vagy 165 cm magas srácok vannak.
2015. máj. 31. 21:10
 6/10 anonim válasza:
66%
Attól függ ki honnan méri? Te honnan méred? A tövétől? Vagy a fenekedtől? Mert a macskának a farkát is a végbél nyílástól mérik! :)
2015. máj. 31. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Arról, hogy hogyan is készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), vagyis hogyan kell átkonvertálni az így "szerzett" adatokat valós méretekké, szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél leírt a 2. hozzászóló: :-))

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2015. máj. 31. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
15cm-vel még nem lesz gondod, de egy mini 12cm-es sz@rral már igen, bőven kicsi, sajna nekem ekkora és mellette vékony is 3,5cm.. Vannak akik sokkal rosszabbul jártak mint te.. A méret meg igenis számít.
2015. máj. 31. 21:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a méretemmel félreértitek :D
2015. máj. 31. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

[link]

(14-16,5 cm = átlagos)

Ne aggódj miatt, ez pont jó.

3 szabály arra, hogy kell jól megmérni a péniszt?

1, mindig olyan mérőeszközt használjunk, amely pontos, és amely éppen a nulláról indul. (Ezért nem jó egy iskolai vonalzó ..) Ha nincs ilyen mérőeszközünk, fogjunk egy spárgát, vágjuk akkorára, mint amekkorával megáldott bennünket a sors, és végül a spárga hosszát mérjük meg. A pénisz kerület vastagságát is érdemes így mérni.

2, A pénisz hossza a szeméremcsonttól - magyarul a pénisz felső tövétől - a makk végéig tart. Tehát a pénisz teljes hossza felül mérve, annak tövétől a hegyéig tart.

3, Az átmérő mérésénél legjobb, ha átlagot számolunk. A közepe, a töve és a vége között sok férfinél jelentős eltérés is lehet. Ez teljesen normális, hiszen a nő anatómiájához igazította az anyatermészet.

2015. máj. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!