Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzik magukat borzasztó szánalmasnak azok a pasik, akik privátot küldenek, majd ha nemleges választ kapnak elmondják a csajt minden ribinek?
Ha olyan kérdésekhez válaszolok, amik szexről szólnak, vagy arról, hogy hány kapcsolatom volt, volt-e barátság extrákkal stb, akkor mindig kapok minimum 2 privátot, nyalják a seggem, hátha velük is lefekszem, majd mikor elküldöm őket a francba, hogy én csak azzal szexelek, akit én választok, nem vagyok prosti, hogy be lehessen nálam jelentkezni, akkor meg jön a "ugyis egy szánalmas genetikai hulladék vagy, biztos 100 féle nemibetegséged van, te riherongy"
:DD
Annyira sajnálatra méltóan nyomorultak ezek. Ha annyira elítél mekkora k-rva vagyok és bottal sem piszkálna meg, akkor miért kuncsorgott szexért 5 perccel ezelőtt?
Furcsa lehet, még jó, hogy nem vagyok lány. :)
Mint sejtheted, aki itt sóvárog szex után, az nem tud kifinomultan udvarolni, pedig úgy nagyobb eséllyel rátalálhatna valakire.
Kedves kérdező konkrétan hányszor esett ez meg veled?
Nem arról van szó,hogy 1-2 ilyen alkalom volt csupán és ezek nagyon rosszul estek neked?
Vagy talán csak egy volt,de az éppen most a kérdés kiírása előtt.
Szerintem lehet, hogy azért neked is érdemesebb lenne kevésbé bántó hangnemben válaszolnod ahelyett, amit úgy fogalmaztál meg, hogy "majd mikor elküldöm őket a francba, hogy én csak azzal szexelek, akit én választok, nem vagyok prosti, hogy be lehessen nálam jelentkezni".
Nekem is rengetegen írtak privát üzenetet ismerkedés céljával egy év alatt az olyan hozzászólásaim után, amik egyáltalán nem a "felhívás keringőre" kategóriába sorolhatók, de amikor megírom őszintén, hogy köszönöm az érdeklődést, (vagy adott esetben a pozitív észrevételt a hozzászólásom kapcsán), de nem ismerkedési céllal vagyok itt fent, akkor jellemzően vagy visszaírnak normálisan egy sort, vagy csak annyit, hogy "Köszi", vagy egyáltalán nem reagálnak rá.
Azért én is kaptam már jó pár furcsa tartalmú és stílusú üzenetet, amikből inkább nem idéznék, de azokat jellemzően már rögtön elsőre küldik, nem pedig pár üzenetváltás után.
Tényleg sokan lehetnek fel itt ismerkedési céllal, szóval ha el szeretnéd kerülni az ilyen incidenseket, akkor szerintem érdemes egyből tisztáznod, hogy erre nem vagy nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!