Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ki az aki csinált már erotikus selfit magáról? Mi látszott rajta (mell/fenék/punci? ) Mi volt az oka az elkészítésnek?
Mell, has, meg a szeméremajkamból látszott egy kicsi. Azért csináltam, mert sikerült több mint 15 kg-ot fogynom, és nagyon elégedett vagyok magammal, a kép is szexi lett szerintem.:)
17L
#1 (és #2) vagyok
Az akkori barátomnak megmutattam, de elhagyott. Azóta senkinek sem.
rólam van egy egész album, szeretem követni hogy hogy változik a testem.
Szépen el vannak rendezve dátum szerinti mappákban. Különféle állandó pózok, minimális ruhával vagy teljesen ruha nélkül.
15 éves korom óta vezetem olyan 3-6 hónapi rendszerességgel.
21/n
(u.i.: mutogatni nem fogom, szóval ezért nem kell privi.)
nekem is van pár ilyen képem úgy 13-14 éves korom óta, bár mostanában kevesebb, és inkább csak melltartós-bugyis. mezteleneket senkinek sem küldök, fehérneműset meg csak a barátomnak. (puncim egyiken sem látszódik, max a cicim, fenekem)
nincs különösebb oka, hogy ilyen képeket csinálok/csináltam, csak úgy lettek :D fehérneműsöket azért is szoktam, hogy húzzam a barátom agyát amikor nem vagyok vele, elküldözgetem neki, amikor melóban van, vagy a haverokkak :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!