Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek azokról a férfiakról, akik a 30-hoz közel sem vesztették még el a szüzességüket?
"már nem is valószínű hogy összejön nekik..."
Miért nem?
Amúgy kérdező, te a 60%-os vagy?
Rengeteg oka van, miért nem. A már említett rossz szocializáció az egyik ok, mert akárhogy is, aki 30 éves koráig nem tud legalább egy buli után, vagy bármilyen más élethelyzetben megfektetni egy lányt, ott komoly ismerkedési problémák, lelki gondok vannak az illetőnél. Beszélhetünk még időhiányról, pénzhiányról, egy ilyen korú férfi egész nap gürizik, és a legtöbbjük nincs megfizetve, mint általában senki ebben az országban. Ez is nagyban nehezíti az ismerkedést, de a fentebb említett ok miatt úgysem képes ismerkedni...
Továbbá a nők igényei. Harminchoz közel már nem elég a jó külső, jó kiállás, határozottság (ami lássuk be nem valószínű h egy 30 éves szűzben meglesz), bejön az egzisztencia, a gyerekvállalás, stb. Ezzel szemben ott van egy vénszűz, akit tanítgatni kéne az életre. Lehet nem sokat, nem lenne sok idő, de a nőket ez pont nem érdekli, ők megtehetik, hogy ne érdekelje őket egy ilyen férfi. De még lehetne sorolni az okokat...
Érdekes 14-es.
Egyszer egy 26 éves szűz csaj kérdésre nagyjából ugyanazokat írtam mint te csak a másik oldalról, erre kaptam a sok leugatást. Pedig ne Higgye már senki, hogy ha a csaj szűz Ennyi idősen, az akkora dicsőség.
15:
Én is utálom a szórakozóhelyeket, párszor voltam haverok nyomására, ennyi. Szűz már nem vagyok, azzal vesztettem el, akit szeretek, de sajnos nagyjából ennyi is a pozitív, amit elmondhatok magamról. Más nővel el se tudom képzelni, hogy kapcsolatot alakítsak ki. Azért azt lássuk be, hogy ha olyan önálló lennél, és remek problémamegoldó képességgel rendelkeznél, már rég nem ez lenne a problémád, amit kiírkálsz Gyakorira. Elhiszem, hogy tudsz háztartást vezetni, és egyéb dolgokban is megállod a helyed, de minden bizonnyal az olyan dolgokban, amely két emberen múlik, tehát nem csak a saját teljesítményed számít, esetlen vagy. Viszont ha most van rá lehetőséged, csapj bele. Előbb szerettesd meg magad a lánnyal azt javaslom, és mikor már stabil lábakon áll a kapcsolat, akkor elmondhatod, hogy neked ő az első. A szextől vagy a csóktól annyira nem kell félni, én már úgy voltam vele, hogy lassan el se tudtam képzelni, hogy én csókolózzam vagy szeretkezzem, de mikor erre került a sor, nehéz elhinni, de tényleg ösztönből jött minden. Sőt, legnagyobb meglepetésemre remekül ment.
16:
Amelyik csaj még 26 évesen szűz, na ott van az igazi baj.:D Egy nőnek még annyi kifogása se lehet, mint egy férfinak, lévén ők a passzív fél, náluk kezdeményeznek. Azt meg ne mondja senki, h 26 év alatt soha nem kezdeményezett senki, mikor a legdurvábban elhanyagolt 120 tonnás, tényleg bottal se piszkálnám meg csajokat is átlagon felüli pasikkal látom.:D
Én már bőven a 30-as korosztályba tartozok, sajnos ugyanebben a helyzetben. A fő okok a félénkségem és a visszahúzódó természetem, meg az, amit már leírtak itt egy páran, ahogyan viselkednek a társkereső oldalakon a lányok, nők.
Attól, hogy ilyen valaki, attól még szerintem kommunikálhat jól, de sajnos az ismerkedéshez kezdeményezni kéne, azt meg egyáltalán nem merek, meg eleve nincs is hol ismerkedni. A szerencséről nem is beszélve, hogy ne utasítsanak vissza valakit.
Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem az ismerkedést, kommunikációt sokkal inkább az említett lányoknak kellene oktatni, akik épphogy egy pár szót írnak vissza egy szépen kifejtett levélre a társkereső oldalakon, ha egyáltalán visszaírnak csodák csodájára. El nem tudom képzelni, hogy az ilyenek hogyan ismerkednek!
Így semennyi tapasztalattal fogalmam sincsen, hogy milyen kapcsolatra lenne szükségem, az önállósággal is nagyon nagy bajaim vannak, meg pénzem is nagyon kevés van.
Gyereket meg családot biztos, hogy nem szeretnék.
Az ember valahogy meg is szokja azt a helyzetet, amiben él. De egyszerűen az borzalmas tud lenni, amikor mindenhol párokat lát az ember, ami ilyenkor a melegben még nyomasztóbb, mert ilyenkor még úgy is öltöznek sokan, hogy a szemeimet "vissza kell rakni a helyükre" ilyen látványok után, az embernek szinte magához kell térni.
Érdekes jelenség egyébként, nem tudom, hogy melyik sorstársam tapasztalt már ilyet, de én még most is a kinézetre tizenéves és a kora huszonéves lányokat figyelgetem a legjobban, mintha belül megállt volna az idő. Ennek valószínűleg a helyzetem is oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!