Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb a szex, ha ovszer nélkül bele élvezhetsz a nőbe?
Ez a szex. A többi csak pepecselés. Megállni közben kinyitni/felhúzni az óvszert. Már megvenni sem egyszerű. Tök körülményes. Aztán még abban is csinálni úgy hogy szorít meg minden. Jó mondhatod hogy milyen dolog ez már, de mondjál már egy csajt, aki valaha is vett és használt női óvszert! Na ugye...
Amúgy boldog párkapcsolatban vagyok, és nem szorulok az óvszer nyújtotta boldogtalan szexuális életre.
Előző, neked a kaját mevenni is körülményes???
Amúgy meg pont hogy neked nem jönne be ha a csaj lyuka körül lenne valami latex cucc kifeszítve. Továbbá szerintem nem is lehet ilyet kapni Magyarországon.
hát persze
nem kattog az agyatok máson
át tudjátok magatokat adni a kéjnek,élvezetnek,orgazmusnak
férfiként sokkal jobb.
Már maga az érzés is teljesen más, hogy tudom most tényleg megajándékozom a nőt, és nem zsákutcába küldöm a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!