Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos 23 éves srác hány nővel szexelt addigi évei alatt?
Figyelt kérdés
#sezex
2015. máj. 28. 10:37
1/14 anonim válasza:
Én 27 vagyok. De biztos nagyon sokan 5-6tal de lesz aki azt mondja százzal. Én még eggyel sem. De ha csak egy lány mondani hogy kellek már szét is nyomnám. De hát nem találom.
2/14 anonim válasza:
Szerintem elég nagy szórás van ebben. Ismerek olyat aki 23 évesen már a fél várost megdugta de olyat is aki még szűz. Olyat meg többet is aki 3-4 lánnyal volt. Szal szerintem ebben nem nagyon van átlag. Egyénfüggő.
4/14 anonim válasza:
én 35 vagyok, és eddig 65 növel, ami nem sok ha leosztod ugy,hogy mondjuk 20évesen kezdetem tegyük fel,akkor 15 év alatt az kb évi, 4-5 ami viszont nem sok
5/14 anonim válasza:
Nem tudom pontosan,olyan 2-3 lehet átlagban kb.
Én még eggyel sem,és nem is látok esélyt rá,hogy ez változzon...
23/F
6/14 anonim válasza:
2 es még 4 masikkal egyéb hasonlo.
7/14 anonim válasza:
21 éves vagyok és kb fogalmam sincs, még 10 se volt mikor abbahagytam a számolást, olyan heti rendszerességgel vagy 2 hetente szexeltem 17-től idáig.
De most van barátnőm.
Most nem akarok számolni hogy egy évben azt hiszem 56 hét van, akkor elosztjuk 2-vel vagy marad úgy és akkor szorozzuk 3-4-el mert az már 100-as tétel, és azért azt se tudom hányszor volt hetente vagy kéthetente, de volt olyan hogy csak havonta, de mondjuk az nagyon nagyon ritka volt.
Szóval elég sokkal.
8/14 anonim válasza:
25éves vagyok, 1el ex barátnőmmel de vele 6évig :D
9/14 anonim válasza:
En kettovel. Egy ex baratno meg egy jelenlegi.
10/14 anonim válasza:
# 7/9 Időpont ma 11:13
-7es, nem az volt a kérdés, hogy hányszor szexeltél/milyen gyakorta, hanem hogy hány, hangsúlyozom: különböző! nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!