Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megunta h folyton csak ő van felül és neki kell dugnia, viszont én nem vagyok hajlandó másképp csinálni, mert egyrészt nem tudom másképp másrészt meg nem is akarom mert fárasztó. Szerintetek esélyes h elhagy ezért?
Lehet.
Nekem speciel marhára izgató egy derekamon vonagló leányzó...
Önmagában ahogy kifejezted, mármint "nem vagyok hajlandó", az elég rosszul cseng szerintem.
Azt nehéz elképzelni, hogy nem tudod máshogy, ha meg fárasztó sokáig ugyanaz a póz, akkor váltogathatjátok őket közben.
Én például el nem tudnám képzelni nő létemre, hogy végig ugyanabban a pózban legyünk szeretkezés közben, és nem azért, mert fárasztó, hanem mert szeretem a változatosságot.
Hogy elhagy-e a pasid ezért, arra csak tippelni lehet, de ha neked jó is ugyanaz a póz mindig, és nincsen benned kísérletező kedv, még azt sem érzed, hogy szeretnél neki örömet szerezni, ha ő viszont vágyik rá?
Itt találsz egy csomó pózt animációval két oldalon, ha van gondolod, nézd meg, hátha kedvet kapsz valamelyikhez (van, ami már igen haladó szint, de találsz könnyebbeket is :-)
Ha nem igazán szeretsz "dugni" az lehet, hogy a Te hibád, lehet, hogy az ő hibája, ezzel akár még orvoshoz is elmehetnél. De, HA!!! szereted őt, és szeretnél neki örömet okozni, akkor az a minimum, ha néha-néha beadod a derekad neki. Természetes, hogy a szex fárasztó, és az ember összes izmát megmozgatja. Ha nem lenne olyan jó, amilyen, akkor valószínűleg senki sem csinálná.
Tehát részben megértelek, részben meg nem. Ha valaki nem élvezi a szexet, ott valamelyik féllel gond van. Nem feltétlenül Veled. Beszéljétek meg...
Ha ő mindent jól csinál, akkor fordulj orvoshoz ezzel, abból gond nem lehet.
Ha nem szeretsz dugni, akkor ott a kapcsolattal és a pároddal is baj van.
Én eddig akárhány lánnyal voltam, miután szakítottunk, a tapasztalatlan, félénken szeretkező lányokból - szégyenemre - hatalmas ribi lett. Mindig kihoztam belőlük a mélyen rejtőző ösztönlényt és ha ezt egy nő átéli, már nem tud ellene tenni, vágyni fog rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!