Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van számodra a határ a szexualitásban? Mi az ami még épp belefér és mi az ami már nem?
Nem tudnék meghúzni egy határt. Eleinte az orális szexet is undorítónak találtam, ma az egyik kedvencem. Az idők során sok új kedvenc jött, néhány dolog pedig már nem izgat, ami régen izgatott. Plusz ha nagyon beindulok, akkor olyasmikre is rá lehet venni, amit amúgy nem tennék meg.
Szóval nem, nem tudom meghúzni a határt :)
Számomra izgató, ha a partnerem közben kicsit mocskosan, csúnyán beszél hozzám. Szeretem az orális szexet, még talán az análist is kipróbálnám. Néhány gyengébb ütés is nagyon jó tud lenni, meg a kisebb harapdálások.
A többi már nagyon nem gyere be.:)
19/L
Mondhatnám azt hogy nincsenek ilyen téren határaim, de ez csak majdnem igaz. Tű, kés, tűz, homo nem jön be. Minden más perverzió érdekel :) Csak partner nincs ilyesmikre...
36f
- Mélytorok (emetofóbiás vagyok)
- Beteges dolgok - animal, pisikaki szex stb
- Túlzott bdsm
- Hogy beleüljek a partnerem arcába
Kb ennyi :D
18L
orális szex, anális szex, pisiszex, fojtogatás, erőszakos szex belefér
ha ütnek azt nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!