Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak? Ki fog akadni nagyon?
5 hónapja vagyunk együtt! Az elejétől fogva nem élvezem vele a szexet. Gondoltam adok neki egy kis időt , + hátha addig szerelmes is leszek belé! De semmi! Azt érzem nem elég nekem a teljesítménye , meg a mérete! Ha kipihent akkor jön össze vele a 15 perc. És nem tud kielégíteni! Csak ő végez és annyi. Az igazság az hogy alig érzem hogy van valami bennem. 16 cm van neki.
csajoktól kérdezem akik jártak már így! Volt aki megmondta ezt a párjának mint szakítási okot? Hogy viselte?
hát lehet, hogy nem elég neked 16 centi. de nem hiszem, hogy az én 21 centisemet be tudnád fogadni.
24F
Szerintem azért nem érzed, mert 1. nem szereted 2. lehet hogy vékony neki
A 15perc és a 16cm is átlagosnak számít.
"Mellesleg miért vagytok együtt és miért fekszel le vele ha nem is szereted?"
Biztos pénzrs a gyerek így muszáj széttenie a lábát.
Annyira hangsúlyozod a méret dolgot, hogy 2 dolog lehetséges:
- Pasi vagy aki mindenáron be akarja bizonyítani, hogy a méret a lényeg
- Te a 10 centis farkat 16 centisnek nézed. Őszintén ujjazással is simán ki lehet elégíteni egy nőt és senkinek sincs 20 centis ujja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!