Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek szerintetek az megalazas egy nagy es vastag penisszel analisan behatolni egy noi popsiba?
"De hisz beadja a derekat akkor miert lenne megalazo?"
Ez nem feltétlen igaz, sokan igenis szeretik, ha meg vannak alázva, (perverzió) nyilván ők beleegyeznek.
Enis szeretem ha jol megdugbak es szex kozben picit megalaznak. De ertem itt h megmondja mit csinaljak milyen pozban. Melytorkot akar es hasonlok. Felizgulok ra.
Es szerintem ha bele ment akk nem rossz neki ha megalazonak is tartsa ... Viszont a nagy es vastag peniszel vigyazz es finom legy vele
# 10
Leszámítva az ilyen megnyilvánulásokból áradó magas fokú intelligenciát és szexuális kultúrát, minden alkalommal lenyűgöz az a fajta logika, hogy ha egy (feltehetően, illetve remélhetőleg) tiszta pénisz a - te kulturált megfogalmazásoddal élve - egy "sz.aros seggbe" vándorol, akkor az a nőre nézve lenne megalázó, nem pedig fordítva. :-))
Olyan párokról meg gondolom, nem is hallottál, ahol a szex célja a kölcsönös örömszerzés, és kizárólag olyan dolgokat csinálnak az ágyban, amire mind a ketten vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!