Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megköszönni a páromnak szex után hogy kielégített?
Mi màr hàzasok vagyunk, de mindig megköszönjük egymàsnak :) Őis és énis. Nincs ebben semmi gäz :)
24n
ki így csinálja ki úgy!
ha megköszönöd attól ő tuti jól fogja érezni magát
gondolj bele fordítva ha ő köszönné meg neked! hogy tetszene? biztos jó érzéssel fogadnád
Nekem a megköszönés kicsit olyan fura lenne. Biztos nevetnék v elmosolyodnék rajta. Na nem mintha rosszul esne :) csak olyan erőltetett, fura. Nálam az örömszerzés egy teljesen természetes dolog, én legalább annyira szeretek adni mint kapni, ha nem jobban.
Nekem elég ha elmondja h "ez jó volt", v bármit, és ez a visszajelzés fontos is. Ha dícsér, h jó vagyok az ágyban, meg ha ő is viszonoz, semmi szükség rá, h megköszönje :)
:))))
Bocsánat, de muszáj mosolyognom. Olyan szépen írsz, teljesen átjön belőle minden érzés, hogy mennyire szereted a párodat, hogy mennyire ragaszkodsz hozzá, mennyire ... mennyire ... mennyire mennyire mennyire :) El sem tudom mondani még én sem :D Mindegy, a lényeg, hogy nagyon szépen amit leírtál, teljesen átérzem :)
Szerintem kifejezetten aranyos gesztus. :) Ha találkozom életem szerelmével :P Biztos, hogy átfogom ölelni a nyakát, megcsókolni, és megköszönni neki :) Szerintem jól fog esni a párodnak :) Hátrányod nem lesz ebből :P
De persze te ismered a párodat, hogy meddig vannak nála a határok, mi az, ami belefér, mi az, ami még aranyos neki, vagy bosszantó :) ...
Sok boldogságot!! :)
Egyetértek az 5-össel. Számomra is fura és erőltetett lenne. Természetes hogy az ágyban mindkét fél azon van hogy a másiknak jó legyen és kielégüljön. Ez nem egy olyan gesztus ami adható/elvehető vagy úgy kell kiérdemelni. Ez nem azt jelenti hogy nem igénylek egyéb véleményt, reakciót a szexről, sőt, nagyon is!
Én már azt se értem hogy a Margit szigeti szökőkútat miért tapsolják meg az emberek egy zene után... Ezen én csak röhögök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!