Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kijelentette hogy összejárhatnánk és én talizok vele de nincs szex okkal utálkozhat?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki bejön nekem nagyon. Egy buliban csokoloztunk és agybaföbe dicsért engem. Beszéltük hogy taliznánk én szivesen taliznék vele hogy dumálni filmnézés. (mással is taliztam már igy és nem volt szex!! Csak dumálgattunk stb.)de viszont ö célozgatott hogy mi lenne ha összejárnánk meg hogy ha ugyalakul több is lehetne stb. Ha ennek tudatában talizok vele de nem szexelek akkor okkal utálhat és szétkürtölheti hogy fapin@ vagyok? 20l2015. máj. 25. 22:30
11/17 anonim válasza:
Akkor ne hozzá menj fel hanem üljetek be kávét inni beszélgetni.
12/17 A kérdező kommentje:
De szeretem mikor itt a sok értelmes nekitámad a kérdezöknek. Tudom mire megy nem volt nehéz rájönni mivel mondta(de ezt már leis irtam) csak kiváncsi voltam hogy ha nem fekszek le vele(mivel nem vagyok összejáros tipus) akkor okkal utálkozhate? Nem értem ezért miért vagyok rossz h ü l y e és értetlen ember...-.-
2015. máj. 26. 10:02
13/17 anonim válasza:
Te vagy a rossz, hülye, értetlen ember. 20 évesen annyi eszed van mint egy ovisnal. Megmondja, hogy dugni akar, te belemész a találkába, aztán játszod itt az elérhetetlent, majd tőlünk kérdezed, hogy mit fog szólni.
14/17 A kérdező kommentje:
Meglátszik miért csak 39 szazalekban "hasznosc válaszokat adsz..-.- nem játszom az elérhetetlent csak nem vagyok egyéjszakás hive. Szánalmas vay utolso hogy engem kell lefikáznod..
2015. máj. 26. 15:18
15/17 anonim válasza:
Te vagy a szánalmas, hogy csak a százalék a tudsz belekötni.
16/17 A kérdező kommentje:
Én szánalmas? Amikor nem ismersz és akkor elkezdesz ócsárolni??
2015. máj. 26. 20:32
17/17 anonim válasza:
Akkor bocsánatot kérek. Cselekedj úgy, ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!