Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha párkapcsolatban vagytok akkor hagynátok, hogy egy chippandale fiú ilyeneket tegyen veletek? Férfiak, ti hogy reagálnátok?
- a kezetekbe nyomja a farkát
- megcsapkodja az arcotokat a farkával
- belenyomja a farkát a dekoltázsotokba
- hozzádörgöli a meztelen farkát a testetekhez
- megpróbál arra kényszeríteni hogy puszit adjatok a farkára
- lefektet titeket a földre és rátok ül meztelenül, úgy hogy a farka rálóg az arcotokra
- "dry humping" (úgy tesz mintha szexelne veletek, de a farkának "csapásai" a ruhával fedett ágyékotokat/feneketek éri)
- lesmárol
- markolássza, nyalogatja, csókolgatja a melleteket
- simogatja, nyalogatja, ujjazza a puncitokat
Mennyire ellenkeznétek? Ha hagynátok akkor csodálkoznátok ha a pasitok megharagudna, esetleg szakítana is?
Férfiak, ha azt látnátok, hogy a csajotokkal ilyet akar tenni a vetkőzős fiú akkor tennétek ellene? Ha a csajotok hagyná, sőt akár élvezné is ezeket azt megcsalásnak tartanátok?
És mindkét nemtől kérdezném, hogy van olyan a felsoroltak közül ami szerintetek nem lépi át a szexuális zaklatás illetve tűrés esetén a megcsalás határát?
Én nö vagyok. Ha táncolna nekem igy egy férfi (tegyük fel leánybucsun) jokat kacarásznék rajta esetleg lennék olyan "buja" hogy a fenekére csapok egyet. DE! Ezt ugyan ugy elviselném a páromnak is ha ö ezt egy sztriptizes csajjal tenné. De ennyi! Az hogy nyalogatja egy nö mellét a táncos az már elöjáték. Szoval nem nem és nem! Táncolni táncolhat nekem meg rázhatja magát de a farkát ne tolja a képembe. És forditott helyzetben is a csaj ne tolja a barátom képébe a tögyeit vagy a nuncusát. :)
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!