Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elméletileg nők nehezebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elméletileg nők nehezebben gerjednek be, akkor csak ilyen férfiakra tudnak felizgulni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Én férfiként az átlagos csajokra is fel tudok izgulni.El se tudnám képzelni,hogy milyen rossz lehet az,ha csak jónőkre izgulnék fel:/

2015. máj. 25. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

A nők agy úgy működik,hogy gyakorlatilag tökmindegy mekkora tuskó a pasi,ha jól néz ki már vetkőznek.

Mi,pasik pedig...még a guruló almát is...:-)

2015. máj. 25. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Hülyeség. A nők érzelmi alapon működnek ...

Nekem nem az kell, hogy egy ilyen izomtorony legyen a párom, ezzel max. téglát cipeltetnék a kertben ...

Nekem az kell, hogy szeressen, hogy megtudja teremteni a hangulatot, a szenvedélyt ... Hogy eltudjon vinni egy olyan lelki állapotba, amikor kikapcsol az agyam, eldobom minden gátlásomat, és az érzelmeimet belegyűröm a szexbe ...

Szeretem szabadnak érezni magam közbe, üresnek, hogy átjárjon a szenvedély. Imádom a partnerem átölelni, belekapni, az ajkaira marni, az ölében ringatózni ...

Ahw, nekem ez kell! Hogy legyen valaki, akinek már csak az ujjai is égetik a bőrömet :)

Az én párom nem ilyen alkatú, nem is kifejezetten az az izmos karakter, legalábbis külsőre, lehetséges, hogy sok lánynak nem is tetszene, de megvan benne a szenvedély, az a dominancia amivel tökéletesen kitudj elégíteni :D

21L

2015. máj. 25. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Hát Te sem lehetsz egy Jessica Simpson..
2015. máj. 25. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2. hozzászóló valószínűleg nem egy Jessica Simpson, de nem is tartom valószínűnek, hogy arra vágyjon, hogy így nézzen ki:

[link]

"Ha elméletileg nők nehezebben gerjednek be ..."

Kérdező, neked meg csak azt tudom tanácsolni, hogy a kérdés gyakorlati részével foglalkozz! :-)))

2015. máj. 25. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség amit gondolsz. A nehezebben indulnak be rész arra vonatkozik, hogy sokunknak nem elég 2 pillanatig egy álló farokra gondolni ahhoz, hogy vízipark legyen a lábaink között.

Ha jártál már az utcán te is láthattad, hogy a legtöbb pár mindkét tagja teljesen átlagos. Nagyon kevés kifejezetten szép páros van. És a normál pasik oldalára is jut nő, szóval a teóriád meg is dől.

2015. máj. 25. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A finom érintésektől, a kedves szavaktól tudok a leggyorsabban beindulni és persze attól ha látom vagy érzem hogy a pasimnak felállt :D De szimplán attól mert mutatsz egy képet egy dögös pasiról még nem indít be.

21/L

2015. máj. 25. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
En pl arra gerjedek, ha a pasim gerjed ram :-)
2015. máj. 25. 18:28
 8/9 Diavolino44 ***** válasza:
5# válaszoló írta meg a frankót. Nehezebben gerjednek be arra vonatkozik, hogy mikor szexre kerül a sor, akkor több előjáték kell nekik. Mig mi férfiak meglátjuk a cickóit vagy lehúzzuk a bugyiját s már tömnénk is legszívesebben.
2015. máj. 25. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyikre sem izgultam fel. Én személy szerint arra izgulok, ha szőrös

18 l

2015. jún. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!