Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elméletileg nők nehezebben gerjednek be, akkor csak ilyen férfiakra tudnak felizgulni?
Én férfiként az átlagos csajokra is fel tudok izgulni.El se tudnám képzelni,hogy milyen rossz lehet az,ha csak jónőkre izgulnék fel:/
A nők agy úgy működik,hogy gyakorlatilag tökmindegy mekkora tuskó a pasi,ha jól néz ki már vetkőznek.
Mi,pasik pedig...még a guruló almát is...:-)
Hülyeség. A nők érzelmi alapon működnek ...
Nekem nem az kell, hogy egy ilyen izomtorony legyen a párom, ezzel max. téglát cipeltetnék a kertben ...
Nekem az kell, hogy szeressen, hogy megtudja teremteni a hangulatot, a szenvedélyt ... Hogy eltudjon vinni egy olyan lelki állapotba, amikor kikapcsol az agyam, eldobom minden gátlásomat, és az érzelmeimet belegyűröm a szexbe ...
Szeretem szabadnak érezni magam közbe, üresnek, hogy átjárjon a szenvedély. Imádom a partnerem átölelni, belekapni, az ajkaira marni, az ölében ringatózni ...
Ahw, nekem ez kell! Hogy legyen valaki, akinek már csak az ujjai is égetik a bőrömet :)
Az én párom nem ilyen alkatú, nem is kifejezetten az az izmos karakter, legalábbis külsőre, lehetséges, hogy sok lánynak nem is tetszene, de megvan benne a szenvedély, az a dominancia amivel tökéletesen kitudj elégíteni :D
21L
A 2. hozzászóló valószínűleg nem egy Jessica Simpson, de nem is tartom valószínűnek, hogy arra vágyjon, hogy így nézzen ki:
"Ha elméletileg nők nehezebben gerjednek be ..."
Kérdező, neked meg csak azt tudom tanácsolni, hogy a kérdés gyakorlati részével foglalkozz! :-)))
Hülyeség amit gondolsz. A nehezebben indulnak be rész arra vonatkozik, hogy sokunknak nem elég 2 pillanatig egy álló farokra gondolni ahhoz, hogy vízipark legyen a lábaink között.
Ha jártál már az utcán te is láthattad, hogy a legtöbb pár mindkét tagja teljesen átlagos. Nagyon kevés kifejezetten szép páros van. És a normál pasik oldalára is jut nő, szóval a teóriád meg is dől.
A finom érintésektől, a kedves szavaktól tudok a leggyorsabban beindulni és persze attól ha látom vagy érzem hogy a pasimnak felállt :D De szimplán attól mert mutatsz egy képet egy dögös pasiról még nem indít be.
21/L
Egyikre sem izgultam fel. Én személy szerint arra izgulok, ha szőrös
18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!