Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés női nemi szervbe behatolni? Meleg, szorít? Amikor kívülről simogatja az ember, akkor meg puha érzetű?
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 12:12
11/24 anonim válasza:
kis puncik vagytok :D Sose kaptok így nőt! Menjetek ki az utcára és ismerkedjetek.
12/24 A kérdező kommentje:
Nos, aki egy 67 éves nyugdíjassal akar ismerkedni, az sem normális.:)
2015. máj. 24. 15:17
13/24 anonim válasza:
Ezek szerint a 67 éves nyugdíjasok már ne ismerkedjenek, mert nem normálisak? :O
14/24 A kérdező kommentje:
13-as.
Ez az az eset, amikor nem ismered az előzményeket. Küldött nekem egy tizenéves privát levelet, ismerkedés céljából. Kérdezte hány éves vagyok, és fiú vagy lány. Erre írtam, hogy 67 éves nyugdíjas bácsi vagyok.
2015. máj. 24. 15:40
15/24 anonim válasza:
Miért, ezek után is akart még ismerkedni? Mert ha nem, akkor téves a megállapítás. Viszont nem is értem, miért itt folytatjátok azt a beszélgetést...
16/24 anonim válasza:
Nehéz leírni, de szorít, mint egy izomgyűrű, ugyanakkor a belső réteg puha és nedves, és minden oldalról egyszerre ingerli a péniszt. :)
17/24 anonim válasza:
Kérdező... szerintem az sem teljesen százas (és szavaiddal élve Ödönke), aki egyáltalán egy ilyen kérdést feltesz. Ezért védeném az előttem szólókat, és a "hülye kérdésre hülye válasz" tipikus esetének mondanám ezt.
18/24 A kérdező kommentje:
Egy normális ember volt köztetek. Az, aki a 16-os választ írta. Statisztikailag ez nem valami jó eredmény.
2015. máj. 24. 17:19
19/24 anonim válasza:
#16-os vagyok, írj privátot, tényleg kíváncsi vagyok, miért kérdezted.
20/24 anonim válasza:
Szegény lány válaszával mi bajod volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!