Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok, mikor megláttok egy aranyos csajt egy fekete fiúval?
Nekem japán barátom van egy éve. Nem igazán néznek minket meg, de szerintem nincs is miért. A kérdésre válaszolva: sajnálnám a csajt, mert a feketék nagyrésze tényleg olyan,mint a fennt említettek. De persze vannak kivétekel. Lehet hogy egy rendes, dolgos intelligens ember a pasas, de az ember elsőnek mindíg általánosít.
Viszont tényleg egyre inkább nem magyar ez az ország. Engem nem kifejezetten zavar, amíg normálisok azok akik ide jönnek, megtanulják rendesen a nyelvet (nem holmi Fekete Pákó) és nyugodtan élnek. 24/L
A 4-es, 7-es, 8-as, válaszoklóknak igaza van.
A 10-es, 12-es mel elmehet a f...ba. Ha annyira szeretitek őket foganátok be őket. Ne is, inkább takarodjatok Afrikába.
Igen 17-es mert a svéd bűncselekmények 75%-át négerek és arabok követik el.
"szerintem igenis a 'normálisok' közé tartozom, aki nem mindig azt tervezi, hogy melyik este épp hogyan fog berúgni, vagy melyik pasit is szedje fel"
Ha annyira normális vagy, miért kérdezed vadidegenek véleményét és mit oattogsz, ha nem tetsző választ kapsz? Ez aztán az érett viselkedés.
" ha elvégeztél te is egy kemény egyetemi szakot utánam, aztán minősíthetsz, de addig nem!"
Hogy jön ide, hogy te milyen egyetere jártál te ostoba? Azt hiszed, hogy ezzel most te különb vagy. Rajtad kívül van még jópár ember aki nehéz szakot végzett el. Negezebbet mint te. És még aranyosnak is nevezed magad. Kicsit sem vagy beképzelt. Egy agymosott, libsi, majomimádó fehér söpredék vagy. Ezek után erős a gyanúm, hogy valami nagyokos marihuána függő szabad bölcsész lúzer vagy, aki azt husz menő krsz, mert kuntakintével baxatja magát. Úgyhogy bocs ha nem veszlek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!