Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus vagy inkább riasztó egy olyan érett nő aki tudja magáról hogy jól néz ki és nagy az önbizalma?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 21:43
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez miben nyilvánul meg, akár mind a kettő is lehet. :)
2/7 anonim válasza:
Nekem is adhatnál az önbizalmadból úgyis a béka segge alatt van
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy baromi sok "érett" nőt látni, aki azt hiszi magáról, hogy baromi jól néz ki, pedig rohadtul nem.
4/7 bestest válasza:
Az ágyban ne dominálj és akkor nincs baj.
5/7 anonim válasza:
Mármint kinek?
Én 40 éves vagyok, és szerintem tök jól nézek ki, sokan tudják is rólam, hogy ezt gondolom. Mivel van férjem, igazából nem érdekel, hogy ez kinek vonzó, és kinek nem. Ő szereti, szerintem jobb, mintha folyton sírnék, hogy ronda vagyok.
7/7 anonim válasza:
A magabiztos nő vonzó. Az a nő aki nem gondolja magát szépnek jogtalanul várja el hogy más annak tartsa. Szóval legyen önbizalma, de ne legyen egoista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!