Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszpumpa a vastagságot vagy a hosszt növeli? Vagy
mindkettőre jó? Háti készítésű használható lesz?
Figyelt kérdés
Kínából rendeltem egy mini vákuumpumpát, és akarok belőle csinálni egy péniszpumpát. 0.5 bar a szívóereje papíron, a kimenetnél meg 0.9 bar nyomás.
Kedves Kérdező inkább az agyad kurald ne a farkad..azt felesleges...viszont fejben lenne mit helyre tenni ;)
2015. máj. 25. 18:48
12/17 anonim válasza:
Függetlenítsd egy nő kielégítését a tudománytól. Egy nőt finom ujjmozdulatokkal is ki lehet elégíteni. A pumpánál viszont járj el tudományosan, tehát megfelelő nyomásmérővel kell ellátni és adott nyomás (pontosabban vákuum) mellett x ideig alkalmazva le kell mérni az elért méretet. Elvben a barlangos testek a tér mindhárom irányában tágulékonyak, de mivel egyik irányban eleve nagyobb méretű a vizsgálat tárgyát képező objektum, mint a tér másik két irányában, ezért az abszolut változás nyilván ebben az irányban lesz a legnagyobb. Mindenesetre valóban nagyon óvatosan kell eljárni, mivel az eleve tágult felszíni vénák (még a hajszáleres vénák is) feltehetően szintén tágulni fognak és nem biztos, hogy reverzibilis módon, azaz lehetséges, hogy hosszas használat után egy erősen véreres, esztétikai megjelenését tekintve visszataszító lesz az eredmény.
2015. máj. 25. 18:55
13/17 A kérdező kommentje:
Eddig egy nővel lett volna szexuális aktus, vele vesztettem volna el a szüzességemet. Viszont mikor meglátta, azt mondta, hogy nem nevezné kukinak sem, mert egy kuki 20 cm-nél kezdődik, a farok meg 25 fölött. Ha szemre 20 centi alatt van, nincs folytatás, mert felesleges. :(
2015. máj. 25. 19:27
14/17 anonim válasza:
igen, és 25 fölött kb van 10 ember az országban akiből választhat LOL
a tököd teljesen rendben van, csaj biztos nem fog kiakadni rajta. ha elmondod lehet kicsinek találják, de ha nem mondod el és ránéznek tök normálisnak látják.
16-ra lazán 20-at tippelnek. nekem bathmate pumpám van. elég jó. jelq előtte, aztán pumpa. növeltem vele voltam már 19 is. ócska szart ne vegyél
2015. máj. 25. 21:05
15/17 anonim válasza:
Szia! Én is 15 centis farokkal tolom az ipart, volt nőm akit éveken keresztül 1x sem tudtam kielégíteni, aztán amikor szétmentünk rájöttem hogy nem én voltam a béna. Más lányt elvittem 2-3x is, pedig nem változott semmi, volt amelyik kiéhezetten 6x egymás után...
Szóval hagyd a francba, majd lesz olyan akivel egymásra lesztek hangolva.
2015. máj. 25. 22:15
16/17 anonim válasza:
ráadásul van olyan nő aki még saját magát sem tudja eljuttatni a csúcsra!, nem csak rajtad múlik a dolog
2015. máj. 26. 04:22
17/17 anonim válasza:
Miért nem a magyar szexshop aruhazbol rendelsz egy Hydro penisz pumpat!Olcsó is és vastag,kemény lesz tőle a peniszed!Én is használom!Csodákat művel a peniszemmel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!