Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvezitek azt pasik, ha a no hangosan elvez el alattatok?
Figyelt kérdés
hangos vagyok, es nem is szeretek csondben maradni.. ha jol csinalja a pasi a dolgot, nyogok es zihalok, ez nem zavaro szamotokra?2015. máj. 22. 13:53
11/17 anonim válasza:
Ennyi pasinak tetszik? Akkor nekem hogy sikerült kifognom pont egy olyat aki utálja? :(
A barátomat nagyon zavarja, ha bármilyen hangot is kiadok, olyankor befogja a számat és így nehezen kapok levegőt. Csak akkor enged el ha már rácsapok a kezére. Próbáltunk már beszélni erről, de soha nem tesz semmit a változás érdekében. Ami nekem nagyon rossz, mivel egyszerűen képtelen vagyok full csendben feküdni. :/
19L
12/17 anonim válasza:
Én bóknak veszem, hogy jól teszem a dolgom. Szerintem a legtöbb pasi is így van ezzel.
13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Orulok hogy nem kell vissza fogni magam. Bar talan nem is menne :) imadok hangosan elvezni
2015. máj. 22. 15:34
14/17 anonim válasza:
Ez a legjobb ha valaki hangos, zihál, ordít, hogy milyen jó. Nekem nem kéne olyan lány aki halk!
15/17 anonim válasza:
Engem is iszonyatosan felizgat ha hangos a lány! Sajnos túl kevesen ilyenek :(
36f
16/17 A kérdező kommentje:
Kevesen? Nem is gondolnam. Mar magambol kiindulva hogyen allandoan hangoskodom. Mar azert szoktam a fenekemre kapni mert hangos vagyok :D
2015. máj. 26. 15:06
17/17 anonim válasza:
Az a legjobb ha hangosan élvez. Sőt én imádom mikor obszcén kijelentéseket is tesz,na attól kész leszek teljesen. Imádom mikor még disznó módon buzdít is mit hogyan csináljak,vagy szeret..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!