Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a 24 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem idegenkedik a szextől, csak kölcsönös érzelmeken alapuló kapcsolat híján ez eddig kimaradt az életéből :)2015. máj. 19. 23:11
21/35 anonim válasza:
Na mégegy p*nát csak képen látott vesztes, aki azt hiszi, hogy nyalizással szerez pár jó pontot.
22/35 anonim válasza:
még én is túl lettem rajta 21 évesen pedig szocializálódással gondjaim voltak.
24/35 anonim válasza:
kétfajta csaj van, és egy férfi számára a legfontosabb dolog, hogy ne tévessze el a kategóriát.
1. az az istennő, akit feleségül veszel és gyerekeket akarsz tőle.
2. Az összes többi ribi, akivel jól el lehet szórakozni.
A helyedben elgondolkodnék, hogy ez a lány nem tartozik-e véletlenül az 1. kategóriába? Mert ha igen, akkor nagyon vigyázz rá.
25/35 anonim válasza:
Én 24 vagyok, és nem rég veszítettem el. A barátom nagyon örült, hogy ő nekem az első :)
És megbecsült, illetve még mindig becsül. :)
26/35 Interferencia válasza:
25: És ezt ki nem szarja le? :)
27/35 anonim válasza:
Miért kéne pusztán a szüzességed miatt megbecsülni?
29/35 anonim válasza:
Csak azért írtam, hogy a kérdező lássa, nem mindenki olyan gyökér, mint ti, hogy az a lány kell, aki már 30 pasinak szét tette a lábát. Van, aki becsüli azt, hogy nem r**banc a barátnője. :) Igaz, ma már ez ritka, de Kérdező ne légy elkeseredve az ilyen barmok miatt! Vannak még értelmes emberek, csak keresni kell őket. :)
30/35 anonim válasza:
meg olyan barmok is vannak, akik miután megdugják a szűz csajt, azután otthagyják a 3,14csába. :) ez egy szerencsejáték. Nem ezért kell becsülni egy csajt, mert szűz vagy sem, hanem azért, h normálisan él, nem mint egy büdös kis qva, aki minden szembejövővel lefekszik válogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!