Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti a csupasz puncit jobban szeretitek mint a szoroset? Helyesirasert bocsanat
Én vagy a csupaszt vagy a fazonra nyírtat szeretem. Egy darabig taszított a fazonra nyírt, de barátnőm hagyott egy csíkot a puncija felett, és odavagyok érte, nagyon szedi, felizgat mindig.:)
16f, barátnőm 17l
Egyértelműen a csupasz punci.
A sima bőr sokkal nőiesebb.
De nem értem a kérdést. Legtöbb nő szereti ha nyalják igaz? A legtöbb nő nem szereti ha nagyon szőrős a pasi mert szőr kerül a szájukba igaz?
Akkor ha őket zavarja a szőr nagysága, hogy várják el, hogy engem ne zavarjon a szőr? Főleg úgy, hogy a szopinál lehet nagyobb a szőr (aki ragaszkodik hogy ne legyen csupasz, csak méretre vágott), mert konkrétan egy "rúdszerűség" van a szájában és nem a tövét nyaldossa.
Viszont nyalásnál meg az a helyzet hogy nem egy rúd van a számban, hanem nyalom. Ott meg a minimális szőrt is érezni lehet.
Szóval a kérdés arészből is értelmezhető, hogy melyik a szebb, de perpill a szőrős nekem a fentiek leírta miatt nem jön be, meg amúgy sem. A szőr számomra nem nőies. Borosta lehet azért de ha arra van idő, hogy kisminkelje magát a csajszi akkor arra is legyen hogy 2-3 húzást elvégez lent borotvával, vagy mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!