Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy karót nyelt nőt hogy kell felizgatni?
Igen, igen. Előfordulhat, hogy aszex. Vagy az is, hogy homoszexuális. Esetleg szexuális (mondjuk hetero), de romantikusan nem az ellenkező nemhez vonzódik (itt férfiakhoz).
Rossz tapasztalatokon (minél több, annál mélyebb a seb) néha nem segít a türelem, sem a sok munka.
Előfordulhat, hogy szimplán nem vágyik semmilyen kapcsolatra (szex- vagy párk.). Esetleg (mert) nem bírja a kötöttségeket, nem akar könnyűnek tűnni, nem akar szexobjektum lenni, férfiak játéka. Bármi előfordulhat. Még az is, hogy így akar másokat megvédeni önmagától.
Hát ez a kérdés itt most eléggé el lett bonyolítva, tény, hogy nekem azt mondja a leggyakrabban, hogy fáradt hozzá, meg, hogy nem hozza lázba a szex gondolata, nem bizsereg.
De hát hogy találhatnám én ki hisz még szerintem ő sem tudja mi a baja. Csak én iszom a levét, mert egyre többet recskázom, egyre jobban elszokom a normalitástól ami nem más mint a szex és ez akár egészségügyi (akár lelki, akár testi-szervi) problémákhoz vezethez. Nem beszélva a sok frusztrcióról ami felgyülemlik.
Pontosan, előfordulhat hogy aszexuális, lelki sérült, valamiért eldöntötte hogy őt nem motiválja a szexualitás.
Hát akkor ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!