Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy karót nyelt nőt hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy karót nyelt nőt hogy kell felizgatni?

Figyelt kérdés
Ha fel lehet egyáltalán...
2015. máj. 18. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, igen. Előfordulhat, hogy aszex. Vagy az is, hogy homoszexuális. Esetleg szexuális (mondjuk hetero), de romantikusan nem az ellenkező nemhez vonzódik (itt férfiakhoz).

Rossz tapasztalatokon (minél több, annál mélyebb a seb) néha nem segít a türelem, sem a sok munka.

Előfordulhat, hogy szimplán nem vágyik semmilyen kapcsolatra (szex- vagy párk.). Esetleg (mert) nem bírja a kötöttségeket, nem akar könnyűnek tűnni, nem akar szexobjektum lenni, férfiak játéka. Bármi előfordulhat. Még az is, hogy így akar másokat megvédeni önmagától.

2015. máj. 19. 00:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát ez a kérdés itt most eléggé el lett bonyolítva, tény, hogy nekem azt mondja a leggyakrabban, hogy fáradt hozzá, meg, hogy nem hozza lázba a szex gondolata, nem bizsereg.

De hát hogy találhatnám én ki hisz még szerintem ő sem tudja mi a baja. Csak én iszom a levét, mert egyre többet recskázom, egyre jobban elszokom a normalitástól ami nem más mint a szex és ez akár egészségügyi (akár lelki, akár testi-szervi) problémákhoz vezethez. Nem beszélva a sok frusztrcióról ami felgyülemlik.

2015. máj. 19. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Csakis egy jó hegyes karóval-)
2015. máj. 19. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Pontosan, előfordulhat hogy aszexuális, lelki sérült, valamiért eldöntötte hogy őt nem motiválja a szexualitás.

Hát akkor ez van..

2015. máj. 19. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!