Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme fizetni érte?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme fizetni érte?

Figyelt kérdés

Nem tudok és nem is merek kapcsolatot kialakítani.

De néha azért jó lenne egy kis szex.

Amiben egyébként elég rossz vagyok.

A kapcsolatra meg alkalmatlan és még mindig éretlen.

Segíthet ezen az ha néha napján megveszem magamnak a szexet?

Tanulhatok ott bármit is?

Csak,mert jelenleg máshol és másképp nem lesz részem benne.

Szóval gáz van.

Próbálkozni tuti nem fogok,mert nagyon gáz vagyok.

Ami a legrosszabb, hogy ez nem látszik rajtam.

Én vagyok az akit örömmel hagynának el a nők.

2015. máj. 18. 18:06
1 2
 11/18 anonim válasza:
Igen, tudta. Azt hozzátenném, hogy ő akkor 21 éves volt, túl néhány kapcsolaton. Saját bevallása szerint még tetszett is neki a dolog. Bár megdöbbent, azt hitte a saját nememhez vonzódom, mégis belement, mert élvezte, hogy taníthat. Akkor jött, amikor a legkevésbé számítottam rá. Hogyan vallottam be neki? Nagyon nehezen. Végig köntörfalaztam, aminek az lett az eredménye, hogy a nyakatekert mondatokból nem tudta meg a velejét, aztán mégis rájött. Sajnos amikor vége lett a kapcsolatunknak, azt mondta, hogy még egyszer nem kezdene szűz férfival vagy fiúval, már igényesebb. Az egyetlen rossz hír az egészben. Viszont amíg együtt voltunk relatíve hosszú távon, addig nem adódott ebből konfrontáció, minden rejtett vágyamat meg tudtam élni.
2015. jún. 5. 21:52
 12/18 A kérdező kommentje:

Látod még egy ilyen fiatal is azt mondja, hogy nem kellene neki tapasztalatlan férfi. Akkor az idősebbek....

Úgy érzem veszett fejsze nyele ez kicsit

2015. jún. 9. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne menj fizetőshöz! Tényleg nyominger akarsz lenni? Udvarolj a lányoknak!
2015. jún. 9. 09:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Nincs gáz!

Illetve a hozzáállásod a gáz!Aki pénzért vesz nőt, megérdemli amit kap!

2015. jún. 9. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Menjel vmi csajhoz, utana meg ne terjeszd, de elotte probalkozz vmi 30 feletti csajjal, biztos talalsz olyat aki tanitgatna.
2015. jún. 9. 11:36
 16/18 A kérdező kommentje:

Még szexpartner kereső oldalon sem jött össze !

Ott sem szeretik az ilyet!

2015. jún. 9. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
pedig azok a csajok arról híresek, h millió férfi ír nekik, és pont téged választanak. Hol élsz te ember, ott a legnehezebb csajozni!!! :D
2015. jún. 9. 15:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha ott sem tudok gondolod élőben megy?
2015. jún. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!