Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol latom hogy vekony fiuk duci csajokkal vannak. Van itt olyan fiu akinek bejonnek a duci lanyok? Csak mert ez nagyon fura nekem.
Boven 18alatt? 19vagyok :)
hat azert lattam en mar duci sracot is szep csajjal..csak allandoan azt hallani h fuj ez fuj az,mint nehany elozo kommentben is(es 10esetbol 9x ezt hallom) aztan megis mast latni
vékony vagyok (173/65) és nekem a teltebb alakok jönnek be, valahogy a telt lányok mosolyában van valami plusz...
+ ölelésnél nem kell félni attól, hogy kettétöröm mint egy ropit...meg ugye lehet őket érezni ölelésnél nem annyi, hogy már majdnem összeér a két könyököd és még mindig semmi nincs közte...
am azok a telt lányok a szépek akik tudnak őszintén mosolyogni...persze igaz ez minden lányra, mert a mosolygós lányok a legszebbek...a kamu mosolyos cica babák gusztustalanok számomra...az a kamu bájvigyor elrettentő...
a barátnőm se nem (túl) vékony, se nem duci...szép a mosolya és van rajta mit fogni :P ölelésnél azt a kis pluszt nem érzem (mert volt vékonyabb is kicsit)...de szexuálisan jobban izgat amikor simogatom, vagy megfogom és van rajta mit fogni :)
van ellen példa, legjobb barátomnak a vékony lányok jönnek be...nem egyezik az ízlésünk női ideálban, mert neki a fiús vékony csajok jönnek be, nekem meg a nőiesen telt nőies lányok...nem vagyunk egyformák...szóval mind2 típusra van kereslet :) és mivel a legjobb barátom ezért kijelenthetem, hogy ez nem szül feszültséget köztünk :)
22F
A jelenlegi majdnem barátnőm (még technikai okok miatt nem vagyunk tényleg együtt :D ) szintén kissé ducibb, én pedig majd át szakadok. Nem is ez a lényeg, hanem az ő hozzáállása :D Neki nem jönnek be a dagibb srácok. Azt mondta, h soha nem kezdene mackós alkatú sráccal :D
Na ez a különbség a 2 nem között. Míg a nők a pasikon igénytelenségnek tartják, addig magukon simán elnézik a súlyfelesleget.
Nyilvan mindenki maga valogatja..de ez a van mot fogni dolog...ettol behalok.
Vmelyikotok aki a "NOIES" telt lanyokra bukik (mitol noies egy elhizott ember???) volt mar valaha izmos egeszseges novel dolgoltok?
Mert ott van mit fogni es a "NOIES" elhizott bnoitek ezerszer torekenyebbek!! Egy igazi vadmacska sportos lany ugy helyben hagyna az agyban barmelyikotok h azt se tudnatok fiu vagy lany vagytok...
Uhh...voltam mar telt lannyal...hat az minden volt csak nem noies...talan inkabb a kiabrandito a helyes szó.
En is elhiznek ffi letemre ha nem sportol el es nem figyelnek a kajamra es elvarom egy notol is h megtegye.. Egy elhizott ember nem egeszseges! Es ez a van mit fogni kifejezes..rendesen az ugrik be h ezzel magarazzak ki sokan s
szepen az elhizott allapotot. A franc akarna markolaszni egy zsirkupacot. Lattatok mar felboncolt "telt" not? Nezzetek meg hogy nez ki!
én vékony vagyok és kimondottan taszít a duci, telt testalak. Nem látok semmi szépet benne.
A "van mit rajta fogni" testalak sem tetszik, sem pedig az izmos
Csak a vékony testalak jöhet szóba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!