Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le a barátommal?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok ( L ) , ő 17 , már 3 hónapja együtt vagyunk ,ő már nagyon szeretné , elég gyakran hangoztatja is , hogy már lehetne valami , de én még félek egy kicsit , meg még értelmét sem látom , szerintetek mikor a legideálisabb lefeküdnöm vele?
köszi az értelmes válaszokat :D
2015. máj. 17. 20:01
21/23 anonim válasza:
Látom nem sikerült kiszedned a lényeget. Ha a kérdező ilyen tinilányos, rózsaszín felhős, cukormázas, pónilivas szinten van, akkor ne játssza a felnőttet és ne akarjon kapcsolatot. És akkor mi van ga szűz? Szíve joga eldönteni mikor ajar dugni. Ugyanakkor a srácnak us jiga van eldönteni, higy hajlandó-e ilyen hosszú időt várni. Vagy Szerinted az ő igényei le vannak sz*rva? Érezze megtiszteltetésnek, hogy egyszer talán megfoghatja a kérdező mellét pulóveren át? És ez nem azt jelenti, hogy folyton áll a farka és csak dugni akar, mivel egy kapcsolatban a legtermészetesebb dolog, hogy vonzódnagy egymáshoz és akarják a dolgot. Sőt eleve ezért kezdődött a kapcsolat. Ha meg nem akarja, akkor ne rabolja már a drága idejét.
22/23 anonim válasza:
Újfent elnézést az elírásokért.
23/23 anonim válasza:
mikor feküdjél le vele?
miután felvettél skypera és bekapcsoltad a webkamerádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!