Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha megtudnád hogy anyud már volt együtt fekete pasival?
Csodálkoznék rajta, a városban ahol én, és amúgy anyukám is felnőtt, eddig jó, ha egy négert láttunk, az is egy eltévedt turista lehetett.
De ha valahogy mégis megoldotta volna- most erre mit kéne reagálni? Tudom, hogy apám előtt is volt élete, és bízom annyira az emberismeretében, hogy ne ítélkezzek tudatlanul. Meg nekem amúgy sem szokásom pusztán bőrszín alapján ítélkezni. Gondolom egy sokadik generációs amerikai, egyetemet végzett, tisztességes munkából élő néger nem különbözik semmiben egy ugyanilyen, csak fehér embertől. Az kevés infó önmagában, hogy néger, nekem személy szerint nem hordoz jelentéstartalmat.
Jót röhögnék rajta.
Mellesleg honnan tudnám meg? Felhívna a pasi, és elmesélné? Mert anyukámmal nem szoktuk kitárgyalni a nemi életét, olyan szégyenlős, hogy még a fehérneműjét sem meri kiteregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!