Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igényesebb prostinál mennyiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényesebb prostinál mennyiben kerülhet a fenéknyalás?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én neki...
2015. máj. 17. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
egy prostit 1000%, hogy sehol nem nyalnék ki
2015. máj. 17. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A fenéknyalás ugyanaz szerintem, mintha puncit akarnál nyalni, csak pár centivel odébb, így feltételezhetően ugyanaz lehet az árfekvése. Kérdezd meg egy imában Istent, ő majd mindent elmond!
2015. máj. 17. 13:24
 3/9 anonim válasza:
Szerintem arra gondol hogy őt nyalja a prosti
2015. máj. 17. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Oda irta a kérdező,hogy úgy érti h ő neki vagyis ő csinálná a prostinak! :D

Atyagatya egy kérdéset nem érteni?? WTF?

Amúgy van 1 csaj ismim (NEM PROSTI) Ő imádja,és ingyen ..

2015. máj. 17. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Hepatitist kaphatsz tőle
2015. máj. 17. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerülhet? Az egészségedbe. Megéri?

Komolyra fordítva, prostinál alapszabály legyen: nincs nyalás (sehol), smárolás, natúrfrancia. Hacsak nem vagy kockáztatós típus.

2015. máj. 17. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

ezek a prostik havonta mennek szűrésre csak szólok. aki izgulós típus elkéri a paírt megmutatja, nem is néz furán. a szűz fiúcskák szűzesség elvételnél elvileg sokszor meg akarják nézni, mert nagyon ráparáznak, mert teletömik a fejüket ezzel. gyakorlatilag innen tudja egy prosti h most szűz fiú jött.

egyébként meg, egy aktív szexuális életet élő nőnél (mondjuk 2 hetente egy egyéjszakás kaland) ugyanolyan esélyed van h elkapsz vmit. lévén akinek van 20ezer Ftja prostira az valszeg nem a szutyokból jött.

persze vigyázni kell ez tény.

de barátnőtől aki csak veled kufircolt ugyanígy elkaphatod ha előtte vmi fürdőbe volt, ahova öreg koszos nyugger nyanyák is járnak. sőt! nagyobb az esélye úgy.

2015. máj. 17. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
#7-nek: egyrészt a s.ggnyalástól hepatitiszt kaphatsz, ami nem nemi betegség. Az igazolásokról: pont annyi ideig érvényes amíg be nem állít az első kuncsaft. És nem kéne lebecsülni a kockázatokat, nem mindegy hogy a nőnek 2hetente egy pasija vagy naponta 7 vendége van. Gusztusról már nem is beszélve, lesmárolni valakit akinek aznap már 6-an élveztek a szájába.
2015. máj. 17. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kér érte botsosan de miért akarod annyira kinyalni a fenekét egy PROSTINAK?
2015. máj. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!