Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a hivatalos átlag péniszméret 13,12 cm, a csajok többsége miért mondja kicsinek még a 14cm-t is? Ezt tényleg komolyan gondolják vagy ez csak valamiféle cukkolás a részükről?
#21-es, de az még tágul is
am nem unjátok még ezeket a f4sz méregetős kérdéseket?...
# 23
"Tudom, hogy az enyém kicsi, ezért sem volt még barátnőm."
A 14 cm-es pénisz nem kicsi, hanem jó átlagos.
Másrészt légy szíves, tedd fel maradnak azt a kérdést, hogy azért nem volt-e még barátnőd, mert ekkora a péniszed, vagy azért, mert akkora jelentőséget tulajdonítasz ennek a pénisz méret kérdésnek, hogy te választod azt, "szép lassan eltávolodsz a lánytól".
Ha a Párom, akinek kb. 12 cm-es a pénisze, így gondolkozott volna, mint te, és ilyen döntést hozott volna, akkor hamvába holt volna a kapcsolatunk már az ismerkedés során, és nem élnénk együtt öt éve.
Nekem eszméletlen jó vele szeretkezni, 4-5 orbitális hüvelyi orgazmusig el tud juttatni egy szeretkezés alatt, és gyakorlatilag az egyetlen szexuális problémánk, hogy nagyon elbaltázták a hangszigetelést a társasházunkban.
Ő is választhatta volna azt annak idején, hogy "megfutamodik", mert azt hiszi, engem biztos csak egy nagy farkú pasi tud boldoggá tenni.
Annyira abszurdnak érzem, amit leírtál, hogy őszintén szólva az volt az első gondolatom, hogy ezt nem gondolhatod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!