Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legjobb, amikor lerántottak szájjal / lerántottál valakit szájjal s miért?
Figyelt kérdés
Írd le légyszi a történetet hozzá.2015. máj. 16. 11:33
11/27 anonim válasza:
De miért fontos ez?
Rántani amúgy meg a toját szokták.
12/27 A kérdező kommentje:
Azért fontos, mert te is kötekedni vagy itt. De inkább kötelet köss magadnak.
2015. máj. 20. 22:06
13/27 anonim válasza:
Ezért fontos? Keverd a rántottát. A cenzúráról nem hallottál hülye gyerek?
14/27 anonim válasza:
#9 - jól tette!
Okos, ügyes lány - kihasználja az inaktív időt hasznos dolgokra!:)
Kérlek, add át neki: csókoltatom...
15/27 anonim válasza:
#11 es mi az a toját?
engem egyszer a klinikán a nővőrszobaba éjjel cumizottle egy ápolocsaj kb fél évig még jártam vele nagyon jol csinálta nfvsz
cseppet nem hagyott mellé menni
na de én is jolmegd,,gtam párszor naponta
16/27 anonim válasza:
edzés után tusolóban, ketten maradtunk, és szó nélkül "lerántott" a srác, igaz előtte már azért szemezgettünk. de elég jó volt, ez tény.
Ilyenre gondoltál?
17/27 anonim válasza:
15-ös! Mi az a nővőrszobaba, cumizottle és az ápolocsaj.
18/27 A kérdező kommentje:
Konkrétan hetero dolgokra gondoltam, de ez is megteszi. Örülök, hogy végre vki érti a kérdést, érdemben válaszol, nem pedig kötekszik. :)
2015. jún. 30. 20:34
19/27 anonim válasza:
Balcsin egy bárban voltam pultos.
Kollegina beült a pult alá, és szájába vette a családi ereklyémet...
Én meg közben csapoltam a sört.
Folyt ott minden-:)D
20/27 anonim válasza:
Kérdező te mekkora egy nyomi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!