Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy szeretitek jobban ha a férfi dominál vagy ti?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 17:03
3/11 anonim válasza:
A férfi domináljon,azt imádom;))
4/11 anonim válasza:
A férfi. Amíg megbízom a partneremben, addig szex közben felizgat ha ki vagyok szolgáltatva a férfi "akaratának".
L
5/11 anonim válasza:
Is-is. Egy kapcsolatban legyunk egyenloek de ha epp donteskeptelen volnek valamilyen ugyben akkor vegye a kezebe a gyeplot ne mindig en dontsek de figyeljen mi a jo kettonknek. Ez a szexre is vonatkozik bar ott inkabb preferalom ha a ferfi dominal, ennek ellenere nagyon nagy orommel lesem a parom kivansagat.
18/L
7/11 anonim válasza:
Legyunk egyenloek, de inkabb felém dőljön a merleg-nem is nagyon szoktam nalam dominansabb pasikkal talalkozni. Altalaban az emberi kapcsolataimban en hordom a nadragot, de sosem eroszakosan, inkább a masiknak támogató módon (19/n)
8/11 anonim válasza:
Általában domináns típus vagyok, viszont azt mindig is elvártam, hogy egy férfi legyen férfi!
Házasságomban alapvetően társként vagyunk, egyikünk sem dominál, az ágyban többnyire én vagyok a dominánsabb.
9/11 anonim válasza:
a barátom a domináns, ha szexről beszélünk, én szeretem ha az ágyban nincs választási lehetőségem, vagyis mindent megkap a barátom amit akar.
10/11 anonim válasza:
Témánként megoszlik, de az ágyban ha alárendelhetem magam neki, az isteni érzés, valamint ő is imádja, ha rajta vagyok és én irányítok, azt is nagyon szeretem, ez hangulattól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!